Що нового?

Придбаний [Велика Ведмедиця] Хочу. Могти. Робити. Тариф "Стартовий" (Наталія Романова-Африкантова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Кому буде корисний практикум:
Батькам, бабусям і дідусям, залученим в освітній процес дитини і бажаючим максимально спростити його для всіх учасників Няням, вихователям і вчителям, для яких важливий контакт з дитиною і його живий інтерес до предмету навчання
  • " З першого класу сидимо за домашкою разом. Жодного уроку не зробив сам. Поки не підійду, не проконтролюю, за зошит не візьметься. Якщо потім не перевірю - так і віднесе, з помилками. Чи є шанс таку дитину навчити самому виконувати всю домашку?"
  • "Мама-тато, знаєте, я на ці танці більше не піду" через півроку: "Мама-тато, музикалку я кинув. Ні, не пошкодую. Ні за що туди не повернуся". Через пару місяців: "втомився штовхати м'яч. Одне і те ж на кожному тренуванні. Піду на теніс, це веселіше". І що ж робити? Так адже виросте - і ніде не затримається, нічого не доб'ється?"
  • " нічого не хоче від слова зовсім. Читати не любить. Спорт-нудно. Питаю, що в школі цікавого. "Нічого цікавого". Лежить на дивані з телефоном. Доба. Як пробудити в людині інтерес хоч до чого-небудь?"
  • " марить п'ятірками. Якщо не вдається чверть закрити на відмінно-вдома трагедія. Поняття не маю, звідки це взялося. Весь час говорили, що оцінки не важливі, ніколи не лаяли за "непятерки". Як вивести дитину з пастки "перфекціонізму"?"
  • інтересу до школи вистачає на перші пару тижнів. До кінця вересня зі здриганням думаю, що вранці потрібно якось дістатися до школи і по дорозі не накричати. Це тепер до випускного класу так і буде?
як зробити так, щоб дитина із задоволенням ходив в школу, сам робив домашні завдання, стежив за додатковими заняттями, хотів і прагнув до гарних результатів?
Так виглядає запит до психологів від кожного другого з батьків:
  • У дітей відсутня мотивація.
  • Діти не хочуть вчитися.
  • Домашні завдання стають "покаранням" для дитини і батьків.
  • Діти швидко "перегорають" на додаткових заняттях і втрачають інтерес.
  • Їх неможливо змусити робити те, що вони не хочуть. І так по колу. Знайоме?
всього за чотири лекції ви розберетеся:
  • коли у дитини з'являється сила волі, що вона з себе представляє і в якому віці можна на неї розраховувати
  • Як влаштована мотивація, чим відрізняється зовнішня від внутрішньої і на яку з них краще робити ставку для гармонійного розвитку і якісного освітнього процесу
  • Як діти відчувають час, вчаться ставити цілі, докладати зусиль і домагатися результату
  • і, звичайно, найголовніше - як подружити дитину з домашкою ?
https://privatelink.de/?https://bmshkola.ru/project/motiv/?utm_source=yt&utm_medium=efir&utm_campaign=bp1&utm_content=16nov2020

Угорі