Чи не час почати ставитися до себе більш справедливо? Оскільки те, що ви хвилювалися з приводу своїх помилок, думаючи про себе: "я — погана людина", якраз і означає, що, насправді, ви не так вже й погані. Так як, якби ви були дійсно поганою людиною, то абсолютно не хвилювалися б про це.
і оскільки в ході даної медитації ви вчитеся бути більш справедливими собі, то незабаром виявите, що все більше відчуваєте себе вільно, щоб реалізувати в собі найкраще. Тому що всі ми — люди, і всі ми робимо помилки, і чим краще ви вчитеся на помилках, щоб не робити їх в подальшому, тим більш мудрими і більш жалісливими ви стаєте до себе та інших.
Завдяки цій медитації, ви зможете звільнитися від глибинного підсвідомого почуття провини і сорому, щоб вирватися з невидимої в'язниці придуманих обмежень. Настав час очистити свій мозок від токсичних роздумів про минулий досвід, щоб ви могли нарешті повністю проявитися в житті і розкрити свій величезний справжній потенціал!
Перешкодою може бути, як вторинна вигода
, так і Ваші помилкові переконання, пов'язані з процесом прощення себе.
Для визначення вторинної вигоди задайте собі чотири простих питання:
і оскільки в ході даної медитації ви вчитеся бути більш справедливими собі, то незабаром виявите, що все більше відчуваєте себе вільно, щоб реалізувати в собі найкраще. Тому що всі ми — люди, і всі ми робимо помилки, і чим краще ви вчитеся на помилках, щоб не робити їх в подальшому, тим більш мудрими і більш жалісливими ви стаєте до себе та інших.
Завдяки цій медитації, ви зможете звільнитися від глибинного підсвідомого почуття провини і сорому, щоб вирватися з невидимої в'язниці придуманих обмежень. Настав час очистити свій мозок від токсичних роздумів про минулий досвід, щоб ви могли нарешті повністю проявитися в житті і розкрити свій величезний справжній потенціал!
Перешкодою може бути, як вторинна вигода
, так і Ваші помилкові переконання, пов'язані з процесом прощення себе.
Для визначення вторинної вигоди задайте собі чотири простих питання:
- що трапиться (поганого, або хорошого), якщо я прощу себе?
- що не трапиться (поганого, або хорошого), якщо я прощу себе?
- що трапиться (поганого, або хорошого), якщо я не пробачу себе?
- що не трапиться (поганого, або хорошого), якщо я не пробачу себе?
https://privatelink.de/?https://www.b17.ru/courses/forgive_yourself/