Що нового?

Придбаний Віддалене управління салоном краси. Тариф All inclusive (Ольга Соловйова, Ілля Москвітін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6982 ГРН
Учасників: 1 з 42
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 172.9 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Удалёное управление салоном красоты. Тариф All inclusive (Ольга Соловьева, Илья Москвитин)

Як проходить навчання і перехід на віддалене управління:

Відео-Навчання по впровадженню системи в ваш бізнес, регламентів і правила їх застосування
На початку кожного тарифного пакету вас чекатиме відео-навчання, в якому ми розкриємо важливість і необхідність побудови системного б'юті-бізнесу, покажемо, як працюють регламенти і навчимо їх впроваджувати і застосовувати в своєму салоні
  • Важливість побудови системного б'юті-бізнесу
  • Відео-навчання в кожному тарифі
  • Правила впровадження регламентів
готові до застосування регламенти, з прописаними правилами
Вам не треба буде нічого придумувати і шукати додаткову інформацію. Наш продукт повністю готовий до застосування відразу після оплати і отримання доступу до навчання і файлів. Незалежно майстер ви з 1 помічницею або власник салону. 1 салон у вас або 10. І навіть якщо ви думаєте, що "у мене все супер". Задайте собі 2 питання: "я можу виїхати на пів року без зв'язку?"," Коли я повернуся Мій бізнес буде працювати і приносити прибуток?".
  • Готові до застосування регламенти відразу після оплати
  • Нічого вигадувати не треба
  • Підходить для майстрів з 1 помічником і мережевих студій
ефективність співробітників і дотримання стандартів якості
Після застосування всіх регламентів кожен співробітник буде мати папку з прописаними правилами і стандартами своєї роботи. Буде знати зону своєї відповідальності і відповіді на всі питання. Буде мотивований виконувати всі ці правила, тому що це прямо буде впливати на його дохід.
  • Всі співробітники знають свої функції і відповіді на всі питання
  • Мотивація виконувати правила і більше заробляти
  • Задоволені клієнти, тому що дотримуються стандарти якості
збільшення прибутку салону
Збільшення прибутку салону-це найголовніша функція керівника. Якщо керівник постійно займається контролем співробітників і рутинними проблемними питаннями, то бажання збільшити прибуток прирівнюється до збільшення головного болю через неорганізованості в бізнесі. Тому більшість так і задовольняються маленьким салоном зі скромним прибутком і не бачать можливостей зростання. Автоматизація бізнес-процесів вивільняє час власника і дає йому сили і енергію на те, щоб задуматися про найважливіше - збільшення прибутку і масштабування.
  • Без автоматизації-зростання неможливе
  • Збільшення прибутку-головна функція керівника
тариф All inclusive
Що включає в себе пакет:
  • всі документи + відео навчання для керівника
  • всі документи + відео навчання для адміністратора
  • всі документи + відео навчання для майстрів
https://solo-system.ru/

Останнє редагування модератором:
Угорі