Що нового?

Набір учасників Відносини з дитиною перезавантаження. Тариф Базовий (Катерина Алексєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2941 ГРН
Учасників: 0 з 80
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

• я єдиний експерт з усіх мені відомих (А знаю я більше 100 фахівців у своїй темі), який прийшов в тему не з університетської лави або тому що" дай-ка я теж зліплю свій онлайн-курс і буду заробляти в Інтернеті", а з самого життя. Я не планувала залишати посаду віце-президента великої американської компанії. Але у життя на нас свої плани. І ось я тут.
  • я була" по той бік " і проведу вас за руку по шляху, який пройшла сама і який вже успішно пройшли сотні інших мам.
  • Я даю не просто набір прийомів і технік впливу на дитину –
    я працюю на глибинному рівні, допомагаючи мамам змінити ставлення до себе, дитини, материнства і якість життя в цілому.
  • на відміну від 95% російськомовних фахівців, я навчаю вихованню БЕЗ покарання. Головний бонус мого курсу - ваша чиста совість. Сама я жодного разу за 16 років не покарала свою дочку. І я стверджую: ефективне виховання без покарання можливе! Це ж доводять результати тисяч моїх учениць (з перезавантаження та інших навчальних програм).
  • я глибоко переконана в тому, що, знаходячи дитину, мама завжди знаходить себе. Перезавантаження-це шлях мами до дитини і себе – справжньою і щасливою.

кому ідеально підійде перезавантаження?
"Перезавантаження" - курс саме для вас, якщо ви:

• мама (в т. ч. прийомну дитину), бабуся, педагог, тренер дитячої спортивної секції,
    спеціаліст в будь-якій області, який взаємодіє з дітьми від 0 до 18 років
  • вам категорично не подобається якість ваших нинішніх відносин з дитиною (дітьми)
  • ви хочете налагодити не тільки контакт з дитиною, а й інші важливі для вас сфери життя
    (відносини з собою та іншими людьми, професійна самореалізація, фінансове становище і т. д.)
  • ви хочете нарешті зробити прорив у Вашому житті
КОГО я не візьму на курс?
  • якщо ви шукаєте чарівну кнопку або чудодійну пігулку, вам не до мене
  • якщо ви йдете просто подивитися курс, а не отримувати результати, вам не сюди
  • якщо ви вже Макаренко, Корчак і Гіппенрейтер в одному флаконі, не витрачайте час
базовий
8 занять
Аудіо - та відеозаписи занять
Додаткові матеріали (чек-листи, робочі зошити, записи допоміжних вебінарів)
7 надихаючих аудіо

https://privatelink.de/?http://otnoshenyasrebenkom.com/reload/#cena

Угорі