повний курс розрахований на 15 відкритих вебінарів в живому форматі. Ви можете оплатити весь курс повністю або придбати тільки вподобані теми.
на курсі Ви дізнаєтеся:
15 значущих вітамінів для здоров'я;
Де їх знаходити в їжі і поза;
Як правильно приймати?
Як діагностувати їх недолік або надлишок?
Що таке антивітаміни і багато іншого...
Для кого курс?
Тим, хто цікавиться
Для допитливих і цікавляться своїм здоров'ям людей, молодих мам, які бажають максимально ефективно піклуватися про здоров'я сім'ї, для всіх, хто цікавиться медициною і думають про продовження активного життя.
Фахівцям
Для практикуючих лікарів та суміжних спеціалістів різного профілю для розширення, узагальнення та оновлення знань у вітамінології та формування компетенції у виборі вітамінних препаратів для корекції нутриціологічного статусу та лікування вітамінами.
Пацієнтам
Для "просунутих пацієнтів", які самостійно вивчають свої захворювання і оздоровчі програми.
початок курсу: 4 червня
Після оплати ви отримаєте доступ до Вашого Особистого кабінету, де буде вся інформація про живі зустрічі в ZOOM + запис вебінарів після.
БОНУС: додатковий вебінар про оцінку вітамінного статусу та антивітаміни
на курсі Ви дізнаєтеся:
15 значущих вітамінів для здоров'я;
Де їх знаходити в їжі і поза;
Як правильно приймати?
Як діагностувати їх недолік або надлишок?
Що таке антивітаміни і багато іншого...
Для кого курс?
Тим, хто цікавиться
Для допитливих і цікавляться своїм здоров'ям людей, молодих мам, які бажають максимально ефективно піклуватися про здоров'я сім'ї, для всіх, хто цікавиться медициною і думають про продовження активного життя.
Фахівцям
Для практикуючих лікарів та суміжних спеціалістів різного профілю для розширення, узагальнення та оновлення знань у вітамінології та формування компетенції у виборі вітамінних препаратів для корекції нутриціологічного статусу та лікування вітамінами.
Пацієнтам
Для "просунутих пацієнтів", які самостійно вивчають свої захворювання і оздоровчі програми.
початок курсу: 4 червня
Після оплати ви отримаєте доступ до Вашого Особистого кабінету, де буде вся інформація про живі зустрічі в ZOOM + запис вебінарів після.
БОНУС: додатковий вебінар про оцінку вітамінного статусу та антивітаміни
https://privatelink.de/?https://hasina.ru/vitaminoved