Що нового?

Придбаний Витягніть німецьку з сплячки (Аліса Калина)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2206 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 109.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
А ось і перший набір на наші німецькі курси в новому році, і на цей раз у вас є цілих два шансу прокачати мову!
По-перше, гряде другий потік лексики без стресу.

чому без стресу?
Тому що за шість тижнів ми обговоримо шість тим, серед яких не буде політики, економіки, захисту навколишнього середовища, зате будуть:

туристична-про подорожі, яких нам так не вистачає;
музична-від класики до сучасності;
Літературна - ми ж всі любимо книжечки;
пухнаста-Ви знаєте, як я її люблю;
побутова-як увіткнути шнур в розетку, розморозити холодильник і не тільки;
поліглотская-про наші улюблені мови і їх вивчення.

а по-друге, до лексики додається ще й граматика: теж шість тижнів і шість тим, які всіх мучать:
сильні та неправильні дієслова;
додаткові пропозиції;
ревізія часів;
інфінітиви з часткою zu і без неї;
модальні дієслова для просунутих;
і дещо про словотвір.

Якщо ви думаєте, що граматика-це тільки теорії і завдання зі скобочками, то поспішаю вас засмутити - в цьому марафоні ви також будете і говорити, і писати, і слухати, а для того, щоб процес йшов веселіше, на допомогу будуть приходити котики та інші милі істоти - куди ж без них!

як влаштовані курси?
Збір учасників в закритій групі в ВК, де по понеділках, середах і п'ятницях виходитимуть завдання - частина з них з автоматичною перевіркою, частина з моєю. У лексичному курсі вас чекають автентичні тексти різних жанрів, від статей до художньої літератури, подкасти, вікторини, ідіоми і матеріали з німецьких посібників зі словникового запасу, а ще, звичайно ж, творчі завдання на говоріння і письмо; у забігу з граматики заготовлені помірні дози теоретичного матеріалу, всілякі завдання, що дозволяють відпрацювати нове не тільки механічним, але і креативним шляхом, автентичні аудіо та Тексти теж будуть з нами.

В обох марафонах всі завдання поточного тижня необхідно здати до настання наступної, щоб отримати бали в рейтинг. За прострочення нікого виганяти не будемо, але змагальних очок позбавимо - без перевірки робіт ви в будь-якому випадку не залишитеся. А в кінці шостого тижня ми подивимося, хто набере найбільше балів і виберемо переможця.

для кого?
Я можу написати, що до нас можна з рівня A2 і майже до B2, але насправді, я завжди адаптую завдання під учасників - в більшості випадків є опції легше і складніше, і ви зможете зробити те, що під силу вам. Учасники минулих курсів не дадуть збрехати, що в біді їх ніхто не кидав, а якщо раптом буде занадто легко, завжди можна звернутися за додатковою дозою.

коли?
Старт лексики без стресу 6 лютого;
граматика розпочнеться 13 лютого.
Тривалість обох марафонів шість тижнів.

скільки?
Вартість лексичного або граматичного курсу 3500 р.за участь з перевіркою робіт, довічним доступом до матеріалів і можливістю в будь-якій незрозумілій ситуації задавати мені питання, на які я завжди відповідаю докладно, навіть якщо вони безпосередньо не відносяться до змісту марафону.
Але якщо ви зважитеся на проходження обох марафонів відразу, вас чекає знижка, і ви віддасте 6000 замість 7000.

Хто я взагалі?
Випускниця магістратури філологічного факультету МДУ з німецької філології, яка пройшла семестрове стажування в одному з австрійських університетів;
володар сертифікату про успішну здачу Кембриджського іспиту TKT за методикою викладання іноземних мов;
автор кількох посібників по роботі з німецькомовною художньою літературою;
знайома з німецькою мовою вже більше семи років, чотири з яких займаюся викладацькою діяльністю;
ну і, нарешті, автор цього блогу, якому більше п'яти років.
за лексичний і граматичний марафону = 6000 руб.
https://privatelink.de/?https://m.vk.com/wall-143818677_2144

Угорі