Що нового?

Придбаний Вода, хвороби зневоднення, лімфа, нирки. Інфопродукт № 9 (Фролов Юрій)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2206 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 62 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Вода, хвороби зневоднення, лімфа, нирки-хвороби, їх взаємозв'язку і методики лікування ...

1. Вода і яку воду потрібно споживати?
Бонус-виступ Фролова ю. а. по воді –
Зйомка програми для ТБ-я.це зйомка велася на мою камеру у мене в будинку. В ефір вийде всього 10 хвилин. Тут годину. Це зйомка зсередини, як би за кадром - дуже важлива інформація. Велика тема- "Вода". Жива, структурована, активна. Що це таке і яку воду потрібно пити, що б бути здоровим.

2. Пропонуємо вам унікальний курс з лікування та профілактики лімфатичної системи:

1. Детальний, текстовий виклад роботи лімфатичної системи, будова, рух...

2. Що таке тонзиліти, фарингіти, запалення аденоїдів, мигдалин, ангіни..

3. Відновлення функцій л. системи, а, значить, Легких, Кишечника, серця, печінки, нирок..

4. Хочете вилікуватися від тромбофлебіту, варикозного розширення вен, набряків, лімфаденітів?

5. Тут ви дізнаєтеся про кращі в світі, натуральні, лімфостимулятори та методики очищення.

6. Лікування складних лімфатичних захворювань і хвороб йдуть від лімфи — - методики.

7. Мій кращий комплексний курс для очищення всієї Л - й і серцево-судинної системи!

8. Покроковий план дій і використання (в пропорціях) необхідних препаратів 1.2.3...

9. Доступні народні методики, трави, комбінації. Зміна і чергування різних систем.

10. Тоді ви зможете більше не боятися менінгітів, сепсису, запалення апендикса....
Для недопущення хвороб і одужання-даний курс необхідний, там є все, що вам потрібно!

3. Пропонуємо вам унікальний курс з лікування і профілактики захворювань нирок і МВС:

1. Детальний, текстовий виклад роботи лімфатичної системи, будова, рух...

2. Що таке тонзиліти, фарингіти, запалення аденоїдів, мигдалин, ангіни..

3. Відновлення функцій л. системи, а, значить, Легких, Кишечника, серця, печінки, нирок..

4. Хочете вилікуватися від тромбофлебіту, варикозного розширення вен, набряків, лімфаденітів?

5. Тут ви дізнаєтеся про кращі в світі, натуральні, лімфостимулятори та методики очищення.

6. Лікування складних лімфатичних захворювань і хвороб йдуть від лімфи — - методики.

7. Мій кращий комплексний курс для очищення всієї Л - й і серцево-судинної системи!

8. Покроковий план дій і використання (в пропорціях) необхідних препаратів 1.2.3...

9. Доступні народні методики, трави, комбінації. Зміна і чергування різних систем.

10. Тоді ви зможете більше не боятися менінгітів, сепсису, запалення апендикса....
За переглядом курсу Ви отримаєте системний підхід і остаточно зрозумієте причини багатьох своїх хвороб (Хвороби знайомих, близьких), які ви навіть і не пов'язували з хворобами нирок, тому і не виліковувалися, що йшли невірним шляхом. Завжди потрібно зрозуміти першопричину і розібратися з причинно-наслідковими зв'язками . Ви будете знати, що потрібно і як правильно діяти.

Продажник:
https://privatelink.de/?http://ufrolov.blog/infoprodukt-9/

Угорі