Що нового?

Набір учасників Voskoтопка_barre. Пакет без зворотного зв'язку (Євгенія Восколович)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Нарешті!!! Я можу сказати слова " леді! Запрошую всіх на літній БАР"

Мій новий проект, абсолютно новий марафон з новим форматом тренувань називається ... VOSKOтопка_barre

Що це?
VOSKOтопка - це авторська дихальна методика для швидкого спалювання зайвого жиру з якою більшість з вас вже знайомі і люблять її всім серцем!)

Barre-це тренування, які зроблять форму тіла неймовірно привабливою і сексуальною...це поєднання сили м'язів, пластики і форм!

Я задаю тенденції і в цьому марафоні ми сумісний з вами топові підходи до тіла ... круто! Знаю! Тому що так, як Я не робить ніхто!

Подробиці
СТАРТ 19.07
дихаємо ми з вами разом 10 днів (по буднях)
доступ до марафону залишається до 22.08 (ви продовжуєте дихати самостійно)
Кожен ефір проходить о 9:00 МСК і залишається в записі на сторінці, неважливо де ви знаходитеся і який у вас часовий пояс
буде 4!!! комплексу вправ, які задіють все тіло
дихальна тренування триває 30 хвилин і все!

Протипоказання

вагітність, епілепсія, діафрагмальна грижа, порок серця, Онкологічні захворювання (після консультації з лікарем)
Дівчатка, місячні не є протипоказанням до тренувань!

Цей марафон ідеально підійде новачкам, хто не знайомий з дихальними гімнастиками або дихав, але не зі мною
Звичайно, він також ідеально підходить моїм дівчатам і хлопчикам, хто зі мною дихає постійно
Нам не потрібні жорсткі дієти, точніше вони взагалі не потрібні, навіть м'які))) але потрібен режим...дихати кожен ДЕНЬ спочатку зі мною, потім самостійно по записах, вже знаючи як

https://www.instagram.com/p/CQ8UtqBtYp4/

Угорі