Переглянути вкладення 58481
маса, міць, Сила! Тепер турнік, бруси і будь-яка поверхня твої знаряддя, для того щоб стати справжнім воїном вулиць!
Прийшов час коли, пристрасть, жар, і дух важкої роботи додасть фарб цьому місцю, тому що з програмою "вуличний воїн" звична майданчик перетвориться на місце битви, на якому ти будеш будувати краще тіло, сильний дух, і залізний характер для своїх майбутніх перемог!
Зустрічай програму "вуличний воїн"!
інтерактивний 4х-тижневий календар тренувань.
ніяких нудних PDF файлів і довгих текстових пояснень, календар програми побудований на відео, в яких я детально проведу тебе крізь весь процес тренування, а також поділюся різними моментами, які допоможуть тобі вичавити з тренування максимум! В кінці кожного тижня тебе чекає виклик, де я буду битися разом з тобою! Тому зупинитися буде неможливо!інтерактивний 4х-тижневий календар тренувань.
цілеспрямована робота на побудову м'язової маси.
працюй над усіма групами м'язів!
з програмою "вуличний воїн" в роботі буде все тіло! Груди, Спина, плечі, Руки, Ноги, прес і всі м'язи кора, комбінації вправ програми дозволять пробити кожне волокно твого тіла, а потужні дроп-сети в окремих днях, дозволять не тільки дійти до відмови, але і пройти далі. В сумі це дасть потужний, вибуховий прогрес на всіх фронтах! справжній виклик для кожного!
великий набір базових і альтернативних вправ дозволить підлаштувати програму під твій рівень підготовки, а додавання додаткового обтяження допоможе прогресувати навіть досвідченим атлетам! детальний план харчування в залежності від твоєї мети!
з програмою "вуличний воїн" ти отримаєш два універсальних, детально розписаних плану харчування для маси і для сушіння і, додатково, відео рецепти до кожного прийому їжі. У кожному прийомі тобі буде надана можливість вибрати продукти з доступного списку, тому ти зможеш харчуватися не тільки корисно і смачно, але і різноманітно! Додатково ти отримаєш доступ до калькулятора калорій для того, щоб точно дізнатися яка кількість калорій тобі необхідно, щоб рухатися до своєї мети!почни свою битву за потужне тіло, сильний дух і залізний характер
ПРЯМО зараз!
ПРЯМО зараз!
https://privatelink.de/?https://hardworkandsweat.com/street-warrior