Що нового?

Придбаний Women & #039; s Health (Ернст Нейман)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 59.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Тренінг-мануал для жінок-Women s Health (Ернест Нейман)

Про тренінг?

Наше найважливіше завдання-зрозуміти з чого ми складаємося, з чого складається наше здоров'я і продуктивність. В цілому здоров'я-це не тільки про те, як не кашляти, і прожити тривалий проміжок часу, немає.

Здоров'я це про те, як акумулювати навколо себе максимум з можливої цілісності: здорова шкіра, міцні кістки, шовковисте волосся, високе лібідо, функціональний мозок, підсмажене тіло, гормональний фон, психіка, енергія. І рік тому у мене пройшло можливо кращий Захід дотичного чоловічого здоров'я — Mens Health. Прийшов час встановити порядок і провести аналогічний захід щодо жіночого здоров'я — Womens Health.

5 блоків, які ми розберемо:

1. Hormonal background women (гормональний фон жінки)
Будь-яке прекрасне початок жінки починається з її репродуктивності — стану внутрішніх органів, шкіри, статевої та нервової системи, здоров'я і мислення.

Вся репродукція це в першу чергу фундамент, опора гормонального фону, мікрофлори, і загального психофізичного стану. Про що в досить легкому і простому форматі я і хочу розповісти. Якщо бути точніше це буде розбір основних негативних факторів зрушують гормональний фон і порушують роботу ендокринних органів, що руйнують репродуктивність жінки в цілому.

Головна і початкова проблема, яка вирішується часто невірними радикальними методами (гормональними препаратами, аюрведою, езотерикою), цього тут не буде. Тільки раціональний і доцільний підхід з максимальному м'яким, лояльним і результативним дією: від харчування до нейрофізіології.

2. Mind & amp; psyche (розум і психіка)
Величезний блок, який буде розбирати те, що є ключовим аспектом здоров'я жіночої психіки, з чого вона будується, яке особливе значення вуглеводів, різних жирів, окситоцину, дофаміну, прогестерону, багатьох мінералів і нутрієнтів в житті.

І як можна з цим усім працювати, на які важелі впливу тиснути. Самі ключові відмінності, на які потрібно посилено звертати увагу, або те, з чого складається когнітивний і емоційний потенціал жіночого організму з точки зору біохімії. Пам'ять, концентрація, уважність, так само будуть працювати зі швидкістю польоту винищувача X-43. Якщо потрібно повернути, або зберегти собі молодість, то в першу чергу потрібно почати з молодості головного мозку і внутрішніх відчуттів свободи.

3. Body (фізична оболонка і можливості вашого тіла)
Коли мова заходить про зовнішність, то відразу в образі людини з'являється: еластична шкіра, хороша конституція тіла, здоровий зовнішній вигляд, м'язовий тонус, жіночність.

Мова буде вестися про найоптимальніший набір з фізичних практик, тренувань, загартовуючих процедур. Найкраще з кращого (найнеобхідніше), плюсом до всього розповім про важливі складові жіночої анатомії і на що слід робити упор для розвитку різних систем організму і тіла зокрема. Повна і тотальна робота з анатомією і біомеханікою правильних рухів тіла.

4. Anti-age & amp; detox (довголіття, молодість, детокс)
Є безліч механізмів, які тим чи іншим чином впливають на стан наших клітин, на загальне самопочуття і зовнішній вигляд.

Контролюючи їх-ми можемо контролювати і наш стан, причому повністю: від роботи шлунково-кишкового тракту до профілактики різних вірусів, паразитів, інфекцій. Захист про себе в самому початковому вигляді.

Без тривалих голодувань. Без содових клізм і часниково-гірчичних чисток. Без якихось шаманічних методів вигнання абстрактних шлаків і токсинів.

Прикладний матеріал для конкретних завдань і цілей, блок про те, як повинен був виглядати всіма відомий детокс і всіма відомий анти-ейдж з позиції біохакінга.

5. Food & amp; health (харчування і жіноче здоров'я)
Що Ви знаєте про харчування для жінок?

Напевно якісь середньостатистичні дані, або просто їсте те, що їдять і все. Але ні. Тут є дуже багато цікавих закономірностей, які дозволяють забезпечувати організм найважливішими профіцитами. Адже правильна взаємодія продуктів між собою, це вже половина перемоги, все інше — всьому іншому. Інструменти будуть даватися комплексно-від фізіологічних практик до різних натуральних БАДів.
у якому випадку варто йти на тренінг-мануал?

Якщо потрібно вивести всі показники жіночності на максимум, включаючи здоров'я, насиченість шкіри, волосся, статеву сферу, оптимальну роботу шлунково-кишкового тракту, феромональної і нейрогуморальної системи (від вас навіть пахнути буде високою репродуктивністю). 100% перетворення від інструментів самого широкого комплексу дії. Причому інструментів буде величезна кількість, на тренінгу з чоловічого здоров'я — їх прозвучало більше ста, тут буде їх так само чимало (на довгу перспективу).

Продажник:

Угорі