як безпечно зміцнити м'язи живота під час вагітності?
Автор і викладач онлайн курсу профілактики діастазу для майбутніх мам.
Лікар (СПбГМУ імені акад. І. п. Павлова)
Сертифікований викладач йогатерапії (ІТСО, м. Москва), член Санкт-Петербурзького Йогатерапевтичного товариства;
Автор відновного курсу YOGAMAMMY для жінок після пологів і методичного посібника "Мамина йога від, А до Я";
Персональний тренер хатха-йоги, перинатальної йоги, викладач йогатерапевтичних груп Аштанга Йога центру (СПб);ведуча циклу лекцій за темами перинатального періоду на курсі підготовки викладачів-йогатерапевтів Артема Фролова;
Запрошений фахівець з йоги йогатерапії на радіо Neva-FM, учасниця і доповідач конференцій з йогатерапії в Санкт-Петербурзі 2012-2017 рр., автор статей і заміток за темами жіночого здоров'я.
Лікар (СПбГМУ імені акад. І. п. Павлова)
Сертифікований викладач йогатерапії (ІТСО, м. Москва), член Санкт-Петербурзького Йогатерапевтичного товариства;
Автор відновного курсу YOGAMAMMY для жінок після пологів і методичного посібника "Мамина йога від, А до Я";
Персональний тренер хатха-йоги, перинатальної йоги, викладач йогатерапевтичних груп Аштанга Йога центру (СПб);ведуча циклу лекцій за темами перинатального періоду на курсі підготовки викладачів-йогатерапевтів Артема Фролова;
Запрошений фахівець з йоги йогатерапії на радіо Neva-FM, учасниця і доповідач конференцій з йогатерапії в Санкт-Петербурзі 2012-2017 рр., автор статей і заміток за темами жіночого здоров'я.
Діастаз під час вагітності.
Чому це важливо.
- діастаз-це розбіжність прямих м'язів живота і розтягнення сполучної тканини білої лінії між ними.
- діастаз стосується всіх жінок в III триместрі вагітності.
- різниця лише у величині розбіжності.
- діастаз-це ризик опущення органів після пологів.
- Більше 60% жінок з діастазом відчувають симптоми порушення функції м'язів тазового дна.
- розтягнуті слабкі м'язи і біла лінія — головні причини післяпологового "животика".
- вправи на прес, виснажливі дієти і заняття не допоможуть, адже причина лежить глибше.
https://privatelink.de/?http://yogamammy.ru/profilaktika-diastaza-vo-vremya-beremennosti