Знімаємо накопичене в тілі напруга, виглядаємо молодше, стаємо більш витонченими і впевненими в собі під керівництвом Світлани Никифорової
ЗУСТРІЧАЄМО ВЕСНУ ВАШОГО ЖИТТЯ.
всі ресурси для оздоровлення і омолодження організму знаходяться всередині нашого тіла, ми вчимо використовувати ці ресурси і якісно і результативно піклуватися про себе
Методики засновані на науковому підході
в основі підходу використовується зв'язок процесів біохімії, біомеханіки та біоенергетики
Не вимагають особливої фізичної підготовки
всі вправи необхідно повторювати, перебуваючи в зоні комфорту власного тіла
НЕ ВИХОДЯЧИ З ДОМУ.
вправи займають не більше 15 хвилин, а ефект відчувається і помітний Вам і оточуючим вже з перших днів марафону
Від КИСТЕЙ РУК до ПРАВИЛЬНОГО
Дихання.
Марафон від YUNNA-приділяємо увагу кожній частині вашого обличчя і тіла. Все необхідне для оновлення молодості в одному місці!
01. Поперек
легкість в попереку, красива хода і відсутність боків
02. Обличчя
вилиці, зморшки, лоб, губи, підборіддя і не тільки
03. СПИНА
розслаблення м'язів спини, зняття затиснень і напруги
04. Шия і плечі
плечі, шия, лопатки і руки, свобода при сидячій роботі
05. Талія
зміцнення преса без довгих і складних вправ
06. НОГИ
усунення наслідків довгої ходьби і каблуків
+ Ще 13 комплексів вже чекають на вас:
* підходить і працює в будь-якому віці
будь - який вік-матеріал для досконалості.
Світлана Нікіфорова, засновник YUNNA
Про збереження молодості я особисто задумалася тільки після 30-ти. Стала шукати рішення, вивчала літературу, отримала медичну освіту... Пройшли роки до заснування YUNNA.
У цьому марафоні я надам вам методики, які мають наукове обґрунтування і застосовуються вже більше 40 років. Їх унікальність в простоті, зручності, і, звичайно, результаті.
Про збереження молодості я особисто задумалася тільки після 30-ти. Стала шукати рішення, вивчала літературу, отримала медичну освіту... Пройшли роки до заснування YUNNA.
У цьому марафоні я надам вам методики, які мають наукове обґрунтування і застосовуються вже більше 40 років. Їх унікальність в простоті, зручності, і, звичайно, результаті.
Детальніше на сайті, що продає:
https://privatelink.de/?https://marafon.hey-yunna.com/