будь-який з нас може виходити за звичні межі свідомості, розвиватися нескінченно.
Будьте готові!
Весь курс - це робота з простором всередині нас, а не зовнішнім світом!
На кожному занятті курсу ви будете як особистість формуватися заново!
як ми працюємо на курсі?
Будьте готові!
Весь курс - це робота з простором всередині нас, а не зовнішнім світом!
На кожному занятті курсу ви будете як особистість формуватися заново!
як ми працюємо на курсі?
- Формуємо чітко наші проблеми і далі-цілі роботи. Як тільки ми формуємо ціль, вона створюється в просторі, і вже простір починає працювати на неї. Кожен починає займатися саме тими практиками, які працюють на цю мету. Хочете стати фінансово забезпеченим? Або хочете знайти справжнє кохання? А може хочете зрозуміти свій шлях? Ви будете працювати лише зі своїм запитом, не заважаючи один одному.
- Очищати. Тільки в процесі очищення людина приходить до себе справжнього. На нашому курсі з кожною новою практикою відкриваються нові вершини, нові межі. При цьому робота відбувається невербально, через відчуття. Ви зможете відчувати все на собі, а в наслідок цього трансформувати простір навколо і народжувати щось особисте. Я не буду вас водити за ручку. Ви візьмете мої напрацювання і знання, але адаптуєте їх під свій фундамент, тим самим почавши свій індивідуальний шлях.
- Вчимося користуватися нашими знаннями, нашими енергіями. Чим більше ми вміємо і можемо, тим більше відповідальності Ми за це несемо – вона зростає з кожним нашим кроком. Завтра ми можемо більше, а значить від нас починає залежати все більше людей. Ми повинні зуміти залишити за бортом злість, ненависть і заздрість, а знайти совість, честь, любов. Інакше ми принесемо велику шкоду не тільки іншим, але і собі.
- Ми вчимося випускати те світло, яке завжди є всередині нас. У цьому допоможуть духовні практики, які розкриють істинних нас. Головне-ви підете по шляху відкриття справжнього себе самостійно. Я не буду тягнути вас за собою. У просторі, яке підпорядковане тільки вам, ви можете існувати вільно і скільки завгодно, вміти налаштовуватися на потрібну хвилю, отримувати потрібні відповіді. Це і є медитація - налаштування наших чутливих приймачів на певну вібрацію. Те, що ми не можемо втілити в життя, ми зможемо втілити всередині, у свідомості. Як тільки поміняються вібрації, тут же, за допомогою дзеркала душі, зміниться і реальність.
- Будьте готові до того, що цей курс сильно змінить вашу звичну реальність. До невпізнання. Ніяких рамок і стереотипів поведінки, тільки відрите простір і нескінченність варіантів дій. Треба бути готовим до його трансформації. Все інше ви отримаєте вже тут. Кожен, хто готовий, почне жити в зовсім іншому світі. Світі, наповненому любов'ю. Він буде дарувати любов всім навколо просто тому, що по-іншому йому буде некомфортно.
https://privatelink.de/?http://bznaniy.ru/dar/reg_kurs11