Що нового?

Набір учасників Закрита Борода (Броніслав Куль)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3309 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 181.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Старт групи 27 січня. Підписка до 27 січня 2022
Читачі бороди пишуть мені багато приватних повідомлень. В основному це питання щодо позицій у цінних паперах з їх портфеля (і я завжди намагаюся відповісти), але іноді надходять і пропозиції. Серед цих пропозицій найбільш часто зустрічається про створення закритої групи з невеликою платою за підписку.

Я серйозно і давно обмірковую це питання і не буду приховувати, що подібна пропозиція мені цікаво. Тим більше" Чат з бородою " всього за півроку показав відмінну віддачу, продуктивність і мені дуже подобається те, що з нього вийшло. платне закрите співтовариство дозволить:
  1. Принести більше користі передплатникам, так як спілкування буде більш конструктивним і продуктивним.
  2. різко знизити вартість входу
  3. відсікти різних неадекватних елементів з коментарів
  4. відмовитися від розміщення реклами
  5. Автору якось монетизувати свою щоденну працю
  6. Автору зосередитися виключно на інвестиційній діяльності.
Але з іншого боку ідея закритого співтовариства вступає в конфлікт з моїм бажанням робити саме безкоштовну аналітику для широкого кола читачів. Тобто виникає якесь протиріччя, коли автору одночасно хочеться писати у відкритий доступ і колеться зробити закрите співтовариство за інтересами. Загалом я довго думав як дане протиріччя усунути і ось що придумав:
для Відкритої групи:
  1. я продовжу писати статті з розборами звітів і просто на інвестиційну тематику.
  2. так само раз на місяць продовжить виходити звіт по Моїми і модельними по портфелях з їх динамікою.
  3. звіту про угоди в день їх здійснення більше не буде. Про всіх моїх угодах ви будете дізнаватися тільки по виходу щомісячного звіту. Власне це все зміни для Відкритої групи.
що отримають учасники закритого співтовариства в порівнянні з відкритим:
  1. якість спілкування. Я буду максимально залучений в спілкування, розбір ІНВЕСТ ідей і поточних подій.
  2. розбір спеціальних ситуацій, які не будуть висвітлюватися в основній групі.
  3. оперативність реакції на спеціальні ситуації (у відкриту групу я часто пишу постфактум) приклади: торішня новина про підвищення дивідендів Газпрому, коли було цілих дві години, що б купити акції по 175 рублів, після чого вони кинулися в зростання. Свіжий приклад: після виходу новини про РусГідро в закритому чаті написав, що акції РусГідро швидше за все підуть на 0,7 рублів. Так і вийшло. Іноді рахунок йде на хвилини і вирішує саме оперативність.
  4. всі угоди по моєму портфелю будуть описуватися в момент здійснення
  5. всі статті спочатку будуть виходити в закриту групу. Інвсетідеі будуть публікуватися спочатку в закриту групу і тільки через тиждень у відкриту.
  6. статті та розбори звітів зазвичай виходять лінійно (щоранку о 8.25), а ось пишу я їх не лінійно по кілька штук у вільні дні. Відповідно в закриту групу вони будуть виходити відразу в міру написання.
Я сподіваюся, що подібний поділ функціоналу дозволить зберегти інтерес читачів Відкритої групи і одночасно відкриє нові можливості для людей бажаючих трохи кращої віддачі від своїх інвестицій. При цьому демократична вартість підписки дозволить підключитися до процесу навіть новачкам з невеликими портфелями.

Важливе питання, чому саме закрита група, а не Розширення чату наприклад? Тому, що чат Це максимально індивідуальний підхід і я на зв'язку 24 години на добу. Оскільки я один, а рук у мене всього 2, подібна послуга погано масштабується і апріорі не може коштувати дешево. Висока ціна робить такі вкладення для передплатників з маленькими портфелями максимально не рентабельними. Закрита група усуває це протиріччя і встановлює якийсь баланс, коли ви за розумні гроші зможете отримати пораду від професіонала (червонію, сором'язливо дивлюся в підлогу) і оперативний розбір того, що відбувається на ринку.

Перейдемо до головного. Скільки? Ціна - 9000 рублів, підписка на рік. Запускаємося 27 січня.
Як оплатити? Найзручніше прямо через Вконтакте (скрін внизу) через особисті повідомлення. Так мені буде максимально зручно запрошувати вас в групу. Але якщо з якоїсь причини Вам це не зручно, то пишіть мені в личку і я вишлю вам реквізити для перекладу.
Важливо!!! У мене немає ніяких помічників. Я впевнений, що відразу після публікації цієї статті вам почнуть писати різні особистості під виглядом моїх помічників (а може навіть і я сам) з пропозиціями оплати. Не вірте. Пишіть тільки мені в особисті повідомлення або в повідомлення групи! Будьте уважні!
https://privatelink.de/?https://vk.com/borodainvestora?w=product-160689000_4401540%2Fquery

Угорі