Один новий майстер-клас на місяць з розбору однієї моделі від іменитих дизайнерівЩомісяця ми будемо разом розбирати складне моделювання брендової моделі. Ви дізнаєтеся секрети ідеальної посадки, моделювання та розкрою тканини, навчитеся технікам роботи з тією чи іншою матерією, навчитеся тонкощам обробки складних і незвичайних вузлів і оздоблень.
Відпрацювання навичок і розбір складних фасонів найлегше виробляти в масштабних лекалах, а виробляти примірку на масштабних манекенах. І тільки після цього можна приступати до роботи з повнорозмірними лекалами. Так працювали багато відомих Кутюр'є. Спробуйте і ви себе в цій ролі, а ми подбали про інструменти - авторських лекалах Альбіни Скрипка.
У листопаді в Клубі пройшов майстер-клас на тему:
Цього разу була спідниця від бренду Christian Dior. Трансформер! Складається з двох спідниць – нижня з стьобаної плащової тканини, а верхня з тонкого вовняного твіду. З конструкціями спідниць я розібралася відразу. Нижня спідниця-пятиклинка, верхня-клешеная.
Але ось застібка! Між собою спідниці скріплюються особливим чином, а ось застібка на талії – у них загальна. І вже дуже хитромудра. Довелося пару годин з нею повозитися. Виявилося: складність не в самій застібці. Просто сам принцип з'єднання двох спідниць-зрозуміла тільки, коли зробила макет обох. З'єднала паперові прототипи спідниць між собою і відразу розсекретила принцип застібки.
Учасниці мого клубу тепер зустрінуть зиму в модних теплих спідницях! А я в черговий раз переконалася: коли щось незрозуміло - просто почни, Роби, і все обов'язково вийде!
Альбіна Скрипка про себе:
Дизайнер, технолог, конструктор одягу і відомий блогер
Засновник міжнародної "Авторської школи технології та дизайну" Альбіни Скрипка
Власник ательє класу "Люкс" в місті Казань
Моє досягнення-кілька тисяч задоволених клієнтів
Автор унікальних технік і методик, перевірених і відточених при роботі з клієнтами на індивідуальних замовленнях
Творець авторської системи крою, яка дає бездоганні результати вже з першої примірки
За моїми унікальним технікам працюють десятки ательє в Росії і за кордоном.
https://albinaskripka.pro/cms/system/login
Останнє редагування модератором: