Що нового?

Придбаний Закриваючи двері минулого (Світлана Добровольська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 71.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

За два десятиліття моєї роботи з людьми, я точно з'ясувала, що для щасливого руху вперед потрібно зробити три базові речі:

• навчиться з теплотою піклуватися про себе щодня.
  • повернутися в дитинство і дати своїй внутрішній дитині все те, чого йому не вистачило тоді – тепла, визнання, захоплення, любові, пустощів, перемог і успіхів, надійних друзів і мудрих дорослих поруч...
  • відпустити всіх людей, які заподіяли колись біль і одночасно подарували нам безцінні уроки через цей досвід. Відпустити на всіх рівнях-розумом, серцем і пам'яттю клітин тіла.
всі мої практичні курси, яку б віддалену мету не переслідували, містять інструменти для досягнення цих базових результатів (див.

зараз я не ставлю собі за мету нікого ні в чому переконувати. Хто має вуха, та почує, має очі-та побачить. Час бурхливий, життя без радості стає нестерпним, і для тих, хто задихається в старих сценаріях, я вирішила виділити саме ці три теми для експрес-курсу:
  • Як сформувати звичку повсякденної турботи про свій ресурс?
  • Як наповнити себе любов'ю, через зцілення свого дитинства?
  • Як звільнитися від шрамів, викликаних колишніми травмами відносин, як пробачити і відпустити всіх "кривдників"?
цей експрес-курс, розрахований на два тижні, може буквально
розколоти кокон, в якому ви перебуваєте роками, якщо ви готові бути чесними з собою.
Безрадісне невдоволення своїм життям, сумніви в тому,
що ви взагалі можете бути щасливі і реалізовані, хронічна втома, взаємонепорозуміння з родичами, відраза до самого себе – можуть стати дивним спогадом, якщо ви готові скористатися практиками і пережити потрясіння звільнення.
Чесно скажу-це вражає. Біль душі зрослася з тілом, тому, коли вона виходить, тіло відчуває непрості стани. Про них написано багато на моєму сайті - заведіть в рядок пошуку "симптоми трансформації" і зрозумієте, про що мова. Але зараз такого роду звільнення проходять швидше, стрімкіше, а значить яскравіше. І треба бути готовим до цього переродження. Нарив повинен бути розкритий, а яке полегшення настає після цього – знає тільки той, хто це пережив. Як заново народишся.

Курс складається з наступних блоків:
  • запис семінару" єднання з душею " - про суть практик підтримки ресурсу в поточний момент (авторські практики, перевірені часом, додаються).
  • матеріали по міні-курсу"зцілення внутрішнього дитини".
  • матеріали і практики по звільненню від негативних зв'язків з людьми. У тому числі-з пішли з цього життя.
  • заключний онлайн вебінар з відповідями на питання.
вартість курсу 3000 руб.
https://privatelink.de/?https://obretenie-sily-lubvi.ru/kursy/wpm/zakryvaya-dveri-proshlogo/opisanie-mini-kursa/#sb

Угорі