планую через тиждень (30 і 31 Березня) провести 2-х денний онлайн інтенсив-семінар "Запуски курсів і тренінгів від А до Я". На ньому видам цілком всю технологію про те, як створити свою групову програму і зібрати в неї від 50 учасників. Це буде не якась загальна оглядова інформація. Все буде по кроках, конкретно, по суті. Чіткі інструкції. Працювати будемо по документу-керівництву, який називається "ДНК-запусків". Використовуючи тільки одне це керівництво, деякі мої учні вийшли вже за 1 млн заробітку. У ньому міститься повністю моя коучингова програма по запускам курсів і тренінгів.
це будуть 2 дні інформації приблизно по 3-5 годин. Працюємо до переможного, поки я не видам взагалі все і поки не відповім на всі ваші запитання.
- як створити швидко групову програму, в яку захочуть вписатися багато людей?
Бонуси
1. Всі, хто придбає інтенсив сьогодні, отримають документ "ДНК-запуску". Нагадую: використовуючи тільки одне це керівництво, деякі мої учні вийшли вже за 1 млн заробітку. У ньому-докладна інструкція запусків групових програм.
2. Пакет з 4-х платних майстер-класів:
МК"Запуск промо-поста в рекламу по кроках"
МК "перша консультація психолога"
МК"вебінар психолога"
МК "секрети копірайтингу, що продає"
- Як придумати назву тренінгу, яке приверне потрібну цільову аудиторію?
- Як скласти план і сценарій марафону, який буде утеплювати вашу аудиторію і продавати ваш курс?
- Які є моделі запусків і як їх між собою поєднувати, щоб вибрати зручну конкретно для вас модель? Адже буває, що у вас діти, які не дадуть вам вести 5-ти денні марафони. - - Як в цьому випадку бути?
- Як вести вебінари, марафони? З технічної точки зору. Як запустити вебінар? Яке освітлення? Який мікрофон?
- Як скласти грамотний оффер, який сам буде продавати ваш курс з високою конверсією?
- Як домогтися високих показників продажів на вебінарах? Підсилювачі продажів.
- Як домогтися високої прибутковості на ваші безкоштовні заходи?
- Звідки і як залучати трафік? Як шукати і перевіряти таргетологів? Як знайти такого таргетолога, який не зіллє ваш бюджет, а приверне якісну аудиторію на ваш захід.
- Як робити запуски без вебінарів і марафонів?
- Як писати листи з передзавданнями? Які це повинні бути передзавдання?
- Як писати дотискні листи?
- Як писати рекламні пости?
Бонуси
1. Всі, хто придбає інтенсив сьогодні, отримають документ "ДНК-запуску". Нагадую: використовуючи тільки одне це керівництво, деякі мої учні вийшли вже за 1 млн заробітку. У ньому-докладна інструкція запусків групових програм.
2. Пакет з 4-х платних майстер-класів:
МК"Запуск промо-поста в рекламу по кроках"
МК "перша консультація психолога"
МК"вебінар психолога"
МК "секрети копірайтингу, що продає"
https://privatelink.de/?https://ampirclass.ru/prod_593161_fastpay