Мова гайдів: українська
Формат гайдів: PDF
Доступ: назавжди
2450 грн | 55 €
Збірник Гайдів – це розгорнуте керівництво по ефективному та безпечному використанню вітамінів та мінералів. Тут описана їх роль в організмі, правила застосування, особливості засвоєння, дозування для дорослих та дітей, тощо.
Завдяки цьому збірнику гайдів ви зможете сформувати глибинний погляд на застосування вітамінів та мінералів, які можуть суттєво покращити стан здоров’я. До розгляду взято найбільш важливі та найбільш дефіцитні речовини: йод, цинк, вітамін А, вітамін С, вітамін Д.
Гайд Йод (38 сторінок).
Гайд Вітамін А (32 сторінки).
Чи будуть вказані дозування та особливості прийоми для дорослих та дітей ?
Так, кожен гайд містить цю інформацію. А також посилання на різні варіанти перевірених вітамінів та мінералів
У якому форматі надається збірник Гайдів?
Після оплати ви отримаєте 5 окремих pdf файлів, кожен з яких оформлений дизайнером та гарно виглядає.
Чи можу я використовувати ці гайди в своїй роботі?
Якщо ви спеціаліст з питань покращення здоров’я – ви можете використовувати гайди в якості практичного керівництва особисто для себе та під свою особисту відповідальність. Проте, не дозволяється присвоєння авторського права на гайд або окремі його частини, розповсюдження гайду на умовах продажу або безкоштовно – також заборонено. Такі дії є порушенням авторського права, дотримуватись правил якого ви забовʼязуєтесь, коли сплачуєте гайд.
Чи можу я придбати окремі гайди на вибрані теми?
Ні, ви можете сплатити тільки весь збірник разом. Переліковані в гайді речовини мають певні взаємозв’язки один з одним і їх варто вивчати разом.
Формат гайдів: PDF
Доступ: назавжди
2450 грн | 55 €
Збірник Гайдів – це розгорнуте керівництво по ефективному та безпечному використанню вітамінів та мінералів. Тут описана їх роль в організмі, правила застосування, особливості засвоєння, дозування для дорослих та дітей, тощо.
Завдяки цьому збірнику гайдів ви зможете сформувати глибинний погляд на застосування вітамінів та мінералів, які можуть суттєво покращити стан здоров’я. До розгляду взято найбільш важливі та найбільш дефіцитні речовини: йод, цинк, вітамін А, вітамін С, вітамін Д.
Гайд Йод (38 сторінок).
- Загальний вплив йоду на організм. Причини поширеності дефіциту. Діагностика
- Йод та щитоподібна залоза: гіпотиреоз, АІТ, окиснення йоду, прийом замісної гормональної терапії та йод
- Йод та онкологія: регуляція апоптозу
- Йод та молочна залоза: фіброзно-кістозна мастопатія, регуляція впливу естрогенів
- Засвоєння йоду: вплив на галогени та процес органіфікації
- Як працює йодне навантаження
- Ко-фактори йоду та активні посилання на них
- Різні форми та препарати йоду та активні посилання на них
- Підбір дозування згідно віку та стану здоров’я
- Нетривіальні функції вітаміну С в організмі
- Вітамін С та імунітет
- Вітамін С та нервова система
- Вітамін С та виснаження наднирників
- Вітамін С та з’єднувальна тканина
- Вітамін С та тирозин
- Оксалати. Вплив вітаміну С на нирки
- Обмеження по прийому вітаміну С
- Дозування для дітей та дорослих
- Найкращі комбінації з вітаміном С
- Різні форми вітаміну С та їхні відмінності
- Активні посилання на дієві препарати вітаміну С
- Роль цинку в організмі
- Фактори, які призводять до дефіциту цинку
- Взаємодія цинку з вітаміном А, залізом, кальцієм, міддю
- Найкращі комбінації цинк
- Дозування для дорослих та дітей
- Опис різних форм цинку
- Активні посилання на препарати цинк
- Метаболізм вітаміну Д
- Вітамін Д та VDR
- Діагностика рівня вітаміну Д
- Роль вітаміну Д в стані кишківника
- Вітамін Д та обмін кальцію
- Вітамін Д та імунітет
- Вітамін Д та нервова система
- Взаємодія вітамін Д та вітаміну К2, вітаміну А та бору
- Дозування вітаміну Д для дорослих та дітей
- Активні посилання на дієві препарати вітаміну Д
Гайд Вітамін А (32 сторінки).
- Фактори, що погіршають засвоєння та активацію вітаміну А
- Вітамін А та імунітет
- Вітамін А та щитоподібна залоза
- Вітамін А та вагітність
- Вітамін А та паління
- Бета-каротин
- Взаємодія вітаміну А та заліза, міді, цинку, вітаміну Д
- Дозування для дітей та дорослих
- Активні посилання на дієві препарати вітаміну А
Чи будуть вказані дозування та особливості прийоми для дорослих та дітей ?
Так, кожен гайд містить цю інформацію. А також посилання на різні варіанти перевірених вітамінів та мінералів
У якому форматі надається збірник Гайдів?
Після оплати ви отримаєте 5 окремих pdf файлів, кожен з яких оформлений дизайнером та гарно виглядає.
Чи можу я використовувати ці гайди в своїй роботі?
Якщо ви спеціаліст з питань покращення здоров’я – ви можете використовувати гайди в якості практичного керівництва особисто для себе та під свою особисту відповідальність. Проте, не дозволяється присвоєння авторського права на гайд або окремі його частини, розповсюдження гайду на умовах продажу або безкоштовно – також заборонено. Такі дії є порушенням авторського права, дотримуватись правил якого ви забовʼязуєтесь, коли сплачуєте гайд.
Чи можу я придбати окремі гайди на вибрані теми?
Ні, ви можете сплатити тільки весь збірник разом. Переліковані в гайді речовини мають певні взаємозв’язки один з одним і їх варто вивчати разом.
https://a-petrenko.com/courses/guide/