Що нового?

Набір учасників Здоров'я своїми руками 5.0 (Іван Борисенко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5879 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 218.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ви отримаєте: навчальні матеріали. Навчальна програма складається з:
  • 11 тематичних модулів (8 основних і 3 бонусних)
  • 18 лекцій
  • 42 практичних уроки
  • 8 прямих ефірів (після кожного модуля) з можливість задати питання, що виникають по ходу навчання
на цьому навчанні я розповім про:
  • Здоров'я. Ви станете по справжньому здоровими без таблеток і завжди будете знати, що відбувається з Вашим організмом
  • хронічні захворювання. Ви зрозумієте, звідки виникли хронічні захворювання і як з ними впоратися
  • схуднення. Позбавитеся від зайвої ваги і обсягів без таблеток, дієт і зривів
  • допомога рідним. Зможете допомогти своїм близьким вирішити їхні проблеми зі здоров'ям через масажні техніки
  • Материнство. Зрозумієте свій організм, підготуєтеся до вагітності/відновитеся після пологів і допоможете дитині вирости здоровою
  • енергію. Після марафону повернуться сили і життєва енергія
звичайно, зможете. Саме на це і націлений мій курс. На відео я докладно розповідаю, що потрібно робити, а також відразу і показую всі дії на собі або на іншій людині. Робити масаж собі нескладно, головне - зрозуміти механіку і запам'ятати техніку, а це і буде на курсі.
звичайно, зможете. Саме на це і націлений мій курс. На відео я докладно розповідаю, що потрібно робити, а також відразу і показую всі дії на собі або на іншій людині. Робити масаж собі нескладно, головне - зрозуміти механіку і запам'ятати техніку, а це і буде на курсі.
терміни проведення: з 12.09 по 12.10.2022

Навчіться жити без болю, без таблеток і без дієт за 30 днів за авторською методикою самомасажу!

https://privatelink.de/?https://zdoroviyesvoyimirukami.tilda.ws/

Угорі