Переглянути вкладення 47868
ви хочете, щоб кожен чоловік після сексу з вами пам'ятав його все життя?
ви хочете опанувати інструментарієм абсолютно всіх інтимних технік, що існують багато століть?
ви хочете відчувати розслабленість і гордість в ліжку з будь-яким чоловіком, тому що Ви знаєте як феєрично довести його до піку задоволення?
ви хочете бути впевненою, що ніяка інша жінка не зможе задовольнити вашого чоловіка цікавіше і солодше, ніж ви?
ви хочете стати богинею сексу і мати безпрограшні сексуальні прийоми в своєму арсеналі?
Якщо хоча б на одне з цих питань ви відповіли "так", то цей курс - для вас!
якщо ви заміжня
Ви зможете вже під час проходження курсу виявити всі еротичні тригери вашого чоловіка і успішно ними користуватися для його задоволення і зміцнення вашого союзу.
якщо ви-самотні
Курс допоможе вам" підкуватися " і не бентежитися при переході до близьких стосунків з чоловіком, який вам сподобався. Ви будете відчувати себе богинею і Королевою (хоча я і не дуже люблю такі пафосні слова), але щось подібне відчувають мої учениці після курсу!
ви хочете, щоб кожен чоловік після сексу з вами пам'ятав його все життя?
ви хочете опанувати інструментарієм абсолютно всіх інтимних технік, що існують багато століть?
ви хочете відчувати розслабленість і гордість в ліжку з будь-яким чоловіком, тому що Ви знаєте як феєрично довести його до піку задоволення?
ви хочете бути впевненою, що ніяка інша жінка не зможе задовольнити вашого чоловіка цікавіше і солодше, ніж ви?
ви хочете стати богинею сексу і мати безпрограшні сексуальні прийоми в своєму арсеналі?
Якщо хоча б на одне з цих питань ви відповіли "так", то цей курс - для вас!
якщо ви заміжня
Ви зможете вже під час проходження курсу виявити всі еротичні тригери вашого чоловіка і успішно ними користуватися для його задоволення і зміцнення вашого союзу.
якщо ви-самотні
Курс допоможе вам" підкуватися " і не бентежитися при переході до близьких стосунків з чоловіком, який вам сподобався. Ви будете відчувати себе богинею і Королевою (хоча я і не дуже люблю такі пафосні слова), але щось подібне відчувають мої учениці після курсу!
що буде на курсі:
- еротичний сценарій вашої інтимної зустрічі - як визначати сексуальні тригери вашого чоловіка в момент першого сексу!
- повний спектр того, що дівчина повинна знати про себе і про свого коханця. Його і ваша статева конституція. Що це і як визначати? Його еротичний сценарій, як зрозуміти зайшло йому/не зайшло??)
- школа практичних інтимних практик: 18 технік мінета, включаючи легендарне"глибоке горло"! (А також мої пояснення в яких випадках що застосовувати і для чого взагалі це потрібно?)
- Кунілінгус. Міфи і реальність — як навчити чоловіка правильно доставляти вам задоволення. Система "позитивної стимуляції". Наше жіноче задоволення завжди в наших руках!
- Анальний секс-весь процес від А до Я) підготовка фізична і психологічна, як прибрати комплекси і затискачі, щоб цей вид сексу дійсно доставляв насолоду.
- Ануслінг, Анілінгус або ріммінг? Що це за звір і чому нам з ним дуже "по дорозі")
- Різні девіації (деякі відхилення) в чоловічій поведінці, на що погоджуватися а на що ні, і що далі з цим робити?
- Все про БДСМ напрямку. Чому це може так сильно збуджувати? Фут-фетиш, флагеллація, фістинг, бондаж, поні-плей, Трамплінг, болл-бастінг , сенсорна депривація і, звичайно, золотий дощ.Не факт, що ви захочете все це спробувати, але знати про цей напрямок сучасної людина, зрозуміло, повинен. Що таке Топ-Спейс і Саб-спейс і чому це накриває сильніше, ніж від наркотиків!
- еротичні рольові ігри-все, що ви не знали, але хотіли запитати) Груповий секс, бісексуальність, Секс-ляльки та інші нестандартні форми відносин. Звідки виникає, як може трансформуватися, стадії занурення в"тему". Якщо він такий, то як з цим жити.
- окремий блок-Секретні еротичні техніки, використовувані спецслужбами різних країн світу.
- філософський блок - як оволодіння сексуальними техніками пов'язані із залученням грошей у ваше життя!
- тантричні енергетичні практики в сексі-є куди рости!
https://privatelink.de/?http://lp.sextherapy.ru/eroticmaster