Що нового?

Придбаний Жіноче здоров'я (Олена Корнілова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 1 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 30.6 ГРН
4%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Прихований контент для користувачів Alister, Arzy, Аигога, Homer vintra, Дайнерис, Двалин, Коловрат, Москва.
Натисніть, щоб розкрити...
жіноче ЗДОРОВ'Я
жіноче здоров'я — це відмінний настрій (в тому числі перед менструацією/в клімактеричний період), регулярні і безболісні місячні, відсутність проблем в репродуктивній сфері, хороший рівень енергії, гарне волосся, Чиста шкіра, відмінне лібідо. Якщо ж з чимось є проблеми-проект "жіноче здоров'я" буде Вам корисний!

Олена Корнілова.
Популярний нетривіальний інста-блогер. Спеціалізується на основах біохакінгу та нутриціології. Її матеріали завжди насичені, доступні. Не перевантажені, але змістовні.

програма
Ви отримаєте коротку, але ємну теоретичну базу про гормональне здоров'я, список аналізів і шпаргалку по їх розшифровці,
кілька ефективних схем для оздоровлення організму і
коригування дисбалансу гормонів.
відеозаписи, статті, схеми і всі додаткові матеріали надаються безстроково.

Сайт-продажник:
https://helenkornilova.com/event/zhenskoe-zdorove/

diva

Member
Як створювати від чоловіків ГРОШІ та Подарунки без Інтиму, бо Скоро Новорічні СВЯТА і час подбати про свої БаЖання, я Запрошую приєднатися до складки і пройти інструктаж як за рахунок чоловіка закрити всі борги та кредити

Зірка за 3 дні. Як замість чоловічих відмазок створити подарунок на 14 лютого і 8 березня (Міла Пернай)

Угорі