Що нового?

Придбаний Жіночий гормональний апгрейд (Михайло Рисак)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 70.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

на курсі "жіночий гормональний Апгрейд" ми з Вами будемо:

Працювати з гормональним фоном. Підвищувати рівні жіночих гормонів, знижувати/підвищувати рівні чоловічих (в залежності від вашої ситуації, мати достатній рівень андрогенів - неймовірно важливо для будь-якої дівчини), знижувати рівень кортизолу, адреналіну, підвищувати окситоцин і серотонін, а так само здійснювати масу інших важливих змін.

мета - зміни в тілі (максимальний розвиток за жіночим типом), емоціях (станах), думках, поведінка, алгоритмів дії, реакцій на ті чи інші явища.

розвивати ваш емоційний інтелект по" жіночої " частини. Ваше самовідчуття кардинально змінитися в кращу сторону, ви навчитеся керувати своїми станами, включати потрібні вам емоції по клацанню пальців, входити в стан, в якому абсолютно всі будуть хотіти засипати вас подарунками з ніг до голови, запропонувати свою допомогу, просто за те що ви є. Викликати у чоловіків і жінок будь-які потрібні вам стану/емоції, щоб досягати своїх цілей в комунікації.

працювати з мисленням, знову за жіночим типом. будемо працювати з переконаннями, призмами мислення та іншими елементами, які дозволять в рази швидше Вам реалізовуватися. Ніяких чоловічим моделей поведінки, мислення і дій. У вас є свої, неповторні і кримінально ефективні, вчіться користуватися ними. Попрацюємо над загальним здоров'ям, самопочуттям, що неодмінно відбитися на вашому зовнішньому вигляді, здоров'я і стан шкіри і загальної енергетики. Окремо опрацюємо і тему харчування, продуктів з точки зору впливу на ваше "жіноче я".

опрацюємо тему з чоловіками. О так
Навіть не буду розкривати про що конкретно ми будемо говорити, але вірте на слово, це буде вогненно

будемо працювати з вашою сексуальністю, кількістю сексуальної енергії і вмінням їй управляти, сублімувати в будь-які потрібні вам сфери (комунікація, РОБОТА/БІЗНЕС, творчість.

як побічний ефект - значно зросла чарівність, чарівність і харизма, а так само в рази сильніший "магнетизм" (привабливість).
Тема любові до себе буде розкрита, як ніколи раніше.
Буде кілька інших блоків, але я навіть не буду їх тут анонсувати. Приходьте і дивуйтеся, скажу лише, що кожен з них буде мати непоправно позитивний ефект на ваше жіноче буття. Зрозуміло, будуть відповіді на ваші запитання.
Важливо: вас ніхто не буде змушувати і примушувати. Ніякої "промивання мізків"і" тільки так і більше ніяк".

Почула інструмент-впровадила інструмент-офігела від позитивного результату і позитивного впливу на своє життя - забрала інструмент в свій арсенал - регулярно застосовуєш там, де це допомагає - отримуєш від нього вигоду все своє життя.
Чи не підійшов інструмент-прибрала в сторону, слухаєш наступний, залишаєш те, що підійшло. Все елементарно.

Продажник:

Угорі