Ви отримаєте: мотивуючі матеріали. Рівень "професійний консультант"
Доступ до 36-ти уроків. Ви отримаєте все, що входить в пакет "Бакалавр"
впізнаєте себе:
Доступ до 36-ти уроків. Ви отримаєте все, що входить в пакет "Бакалавр"
впізнаєте себе:
- Робота, на якій нудно
- або порожня холодна постіль, в якій ви засинаєте на самоті
- немає грошей, вічна економія на всьому
- де кожен день схожий на попередній і питання " Для чого я живу? Яке моє призначення в цьому світі?"
- постійні конфлікти з партнером і думки про розлучення
- життя за сценарієм "дім-робота-дім-робота-відпустка 1 раз на рік" ви Домробітниця?
- ваше призначення любові
- ваше призначення в грошах
- ваше призначення для роду
- ваше духовоное призначення
- зміцніть здоров'я
- знайдете улюблену справу
- налагодите відносини
- заробите більше грошей
- відпустіть образи
- професійно консультувати людей
- отримайте персонального наставника, який буде перевіряти ваші домашні завдання і відповідати на всі питання
- візьміть участь в практичному занятті з Олексієм і Мариною, закріпивши отримані навички в консультуванні
- здайте фінальний іспит
- отримайте сертифікат, що дає право вести професійну діяльність
- будете підключені в телеграм чат, де вас довічно будуть підтримувати провідні курсу і старші студенти
- повне навчання прорахунками за датою вашого народження
- розшифровки всіх алмазних енергій долі і інтерпретація їх в різних позиціях в матриці
- складання таблиці здоров'я, прорахунок чакр
- складання карти сумісності з будь-якою людиною
- Доступ до 25 відео уроків в особистому кабінеті. Доступ на 4 місяці.
- Доступ до 11 уроків для професійних Консультантів в особистому кабінеті (теоретичні основи методу, закони причини і наслідки та їх застосування на практиці, читання матриці в каналі яснознання 3 D пластами, алгоритми проведення консультації, практики зцілення себе та інших). Доступ на 4 місяці
- можливість виконувати домашні завдання
- індивідуальний куратор, який перевіряє домашні завдання під кожним уроком і відповідає на всі ваші запитання
- Пакет методичних матеріалів в електронному вигляді: прорахунки алмазної матриці, розшифровка алмазних енергій, алгоритми консультацій, робота в каналі яснознання, як прописувати і слухати зцілюють настройки
- медитації – ініціації до кожного алмазу долі, опрацювання свого характеру.
- 5 вебінарів з розбором ліній грошей, любові, здоров'я, а так само 3 рівнів призначення: для себе, для людей і для світу
- участь в 7-годинному практичному занятті з Мариною і Олексієм в якості слухача і участь в розборі чужих матриць (запис)
https://privatelink.de/?http://zhiznkakchudo.com.ua/ttp/