Що нового?

Набір учасників Жорсткий цигун. Залізна сорочка. Все відразу (Костянтин Мухін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5442 ГРН
Учасників: 0 з 58
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 97.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

• перша і друга ступені "жорсткий цигун" Залізна сорочка "
  • 16 уроків від майстра;
  • 21 добірна вправа;
кожен, хто познайомився з цим мистецтвом, швидко вийде на новий енергетичний рівень, і його життя вже ніколи не буде колишньою! Жорсткий цигун " Залізна сорочка "з розряду практик, які ділять життя на" до "і"після".

Я з великим задоволенням ділюся з вами цією практикою, оскільки це одна з основних ресурсних технік, яку я сам практикую вже багато років. І я вважаю і щиро вірю, що кожна людина просто зобов'язаний хоч раз в житті "прокачати" себе системою, типу жорсткого цигун і активувати свій внутрішній життєвий стрижень. Цю потрібно і чоловікам і жінкам. Це наш обов'язок перед собою.

І я хочу жити в суспільстві, де кожен щасливий і задоволений своїм життям. Але я не знаю, як "достукатися" до людей, що зробити це не так вже й складно не так вже й довго, як здається. І зусилля на цьому терені завжди дають тільки позитивні плоди.

ефект помітний з 1-го заняття:
  • немає аналогів серед практик по швидкості підвищення активації життєвих сил і опірності організму до зовнішніх впливів (виживання, імунітету).
  • швидко створює надійний захист від більшості видів фізичного, емоційного та енергетичного впливу, через це часто його називають бойовим, і практикується присвяченими ченцями для ефективного створення і підтримки тілесного і енергетичного здоров'я.
  • підвищує і гармонізує психо-емоційний тонус-дає стан внутрішньої сили, бадьорості і "драйву". Без "похмілля" і відкату, оскільки ініціюється зсередини.
  • швидко виводить на новий енергетичний рівень. 1-3 місяці регулярної практики.
  • з розряду практик, які ділять життя на "до" і "після".
https://privatelink.de/?https://kaducey.com/kurs_cigun?gcao=19876&gcpc=9f907&utm_source=ih&utm_medium=255873&utm_campaign=0&utm_term=8116710

Угорі