Що нового?

Придбаний Зміцнення і збільшення грудей без операції 2.5, 2015 (Сергій Карпов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1762 ГРН
Учасників: 0 з 80
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 22.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
повний Курс "зміцнення і збільшення грудей БЕЗ операції 2.5"
ваші досягнення:
  • безопераційна
  • підтяжка вашої грудей
  • омолодження вашої грудей
  • пружні груди-в будь-якому віці
  • красива постава (візуально +0,5 розміру)
  • збільшення ваших грудей на 1,5-2 розміру
  • збільшення сосків і ареолів вашої грудей
  • поліпшення чутливості сосків вашої грудей
  • попередження появи пухлин
  • скорочення місячних і ПМС
  • посилення вашого сексуального бажання і насолоди
все це РЕАЛЬНО!

Сергій. Привіт
Нарешті, дісталася до відкликання.)

В першу чергу я хочу сказати вам величезне спасибі за те благо, що Ви несете в цей світ, на скільки допомагаєте. Величезне, велике спасибі Сергій від щирого серця.

І так, масаж грудей. Робила я його шматками. Важко саме психологічно давався. Я дуже красива жінка, але є така штука, як нелюбов до свого власного тіла, яка висловилася в гонитві за ідеальністю. Курс у мене знаходиться вже напевно півроку. А може трохи менше. Підходила Я до нього з різних сторін, навіть і не звернула увагу на засідки, які я сама собі ставила. Ну що там півгодини приділити увагу собі коханій. Ан ні, все заважає, і там не те, і тут не те.

Я залишила гімнастику і стала приділяти увагу тільки масажу, а потім побачила те, що не помітила раніше — необхідно посилати любов і подяку.

Затискачі виходили у мене не через сльози, тому що я довгий час не вміла просто сісти і поплакати. Адже я ж сильна жінка, а сильні не плачуть. Виходили через ранкові сторінки. Потихеньку навчаючись в програмі У Ірини Норни я навчилася це робити (і звичайно не тільки це, окрема велика і дуже надихаюча історія).

І ось тут мене прорвало. Курс я як і раніше то починала, то кидала. Потім мабуть якийсь канальчик пробило і у мене стала свербіти груди.))) З бюстгальтера не витягувала руку.))) Я тоді написала вам про допомогу, і виявилося. що це прокинулася сексуальна енергія.

Ок, поступово свербіж став проходити, і стали підкочувати оргазми. Чого я дуже злякалася, т.К вони мене не питали в який час приходити і накочували такою величезною хвилею. Зі мною раніше такого не траплялося. Ну не було просто такого.

Фізично груди підтягнулася, спочатку вона перестала бути обвислій (не сильно), вона ожила. І тут бац! стала все більше і більше відчувати любов до неї. І я все більше і більше посміхалася своєму тілу.

Маленький ліричний відступ, пишу лист, а редактор підкреслює слово оргазми як йому незнайоме) він знає тільки оргазм) додала, нехай знає)))

Разом, ось за такі маленькі півтора-двотижневі підходи мої груди зміцніла. Я перестала задивлятися на бюстгальтери з прокладками пуш ап. Таке задоволення відчувати себе і любити себе. Вона стала відчувати дотики, і відгукуватися.

Мені ще належить 108 днів Програми для зміцнення грудей. Але мене це радує, а не лякає як раніше. Скільки стало задоволення доторкнутися до себе. 108 днів, тому що я її знову залишила, але цей час працювала з любов'ю і вдячністю.

Мій шлях виявився довгим, але зате що ще чекає смачного попереду) а це шлях повного прийняття себе. І найважливіше навіть не вправи, не масаж, а любов до себе.

Чи збільшиться моя груди? для мене зараз це не важливо, а саме таку мету я для себе ставила при покупці цієї приголомшливої програми. Вона вже підтягнулася, стала пишніше, розквітає на очах.

Найважливіше це любов (гонитва за ідеальністю ні до чого хорошого не приведе) і побічний ефект у вигляді оргазмів, яким я поки навіть назву дати не можу, коли навіть душа дзвенить. Новий підхід до масажу тепер збудований на підставі в першу чергу турботи.

На завершення хочу підсумувати, груди підтягнулася, стала пишніше, з'явилася пружність. Соски за словами чоловіка-стиглі вишні))) вона стала жива і з насолодою відгукується на любов і ласку.
З повагою, любов'ю і вдячністю, Мила
Продажник:

Угорі