Що нового?

Придбаний Звільнення від психофізичних блоків, 2015 (Ірина Казаченко, Олег Російський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 655 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 68.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ми наповнені величезною кількістю установок, переконань і "знань" про самого себе. Мова не про той випадок, коли ці знання стали результатом чистого досвіду, мова про ту інформацію і руйнівних програмах, які містяться в глибинах несвідомого кожного з нас і дуже часто не відповідають дійсності.
Наприклад, установка "у мене немає голосу" - одна з найсильніших програм такого роду. Думаю, ця установка дуже добре знайома багатьом і дуже багатьом людям.
У цій практиці ми не будемо безпосередньо працювати з відкриттям голосу.
Ми будемо працювати з відкриттям енергетичних потоків і вібрацій в нашому тілі.
А ці потоки і вібрації є суть того, що транслює наш голос.
Ця практика допомагає нам вибити фундамент з під наших негативних, руйнівних програм і переконань. Ця практика допомагає нам стати більш живими, текучими, безпосередніми.
На тренінгу Йога голосу, який ми проводимо в різних містах і країнах ось уже протягом шести років, я часто говорив, що по-справжньому співати з почуттям, проживаючи кожну мить, реально віддаючись потоку звуку, я став тільки після знайомства з цим методом.
Теж саме я можу сказати щодо всього мого життя: я став незмірно глибше і краще розуміти себе та інших людей, я наважився йти своїм власним шляхом і займатися своєю справою, я став дійсно набагато більше жити, ніж робити вигляд, що я живу, наслідуючи тим чи іншим.
Даний відео-тренінг з'явився на прохання дуже великої кількості учасників тренінгів Йога голосу.
Відчувши на собі силу і міць цієї роботи, багато людей хотіли продовжувати займатися самостійно і просили зробити відео.
Що ми і зробили.
Ця практика є синтезом різних систем і підходів, які автор провів через власний досвід.
Основою ж є:
  • Біоенергетичний аналіз тіла а. Лоуена
  • даоські практики: Цигун і тайзі-цюань
  • Сан Дао йога
Тренінг складається з трьох відео:
Інструкція. Дивитися обов'язково
Звільнення від психо-емоційних блоків лайт-версія (~40 хвилин)
Звільнення від психо-емоційних блоків (~1 година 52 хвилин)

Угорі