Що нового?

Поставити питання

Красуня

New member
Доброго дня, відповім Вам, я не орг, а так само купую курс.
Натискаєте зелененький напис Reguisites( реквізити) з'явиться сторінка з варіантами оплат. Там пишете, що хочете оплатити на картку- у відповідь орг дасть номер картки. Це займе до 3 днів і ці гроші орг заведе на ваш особистий гаманець. Потім оплачуєте монетами з гаманця і чекаєте близько 3 днів і відкриють бібліотеку з курсом.
діло в тому, що не знайду зелененький напис Reguisites( реквізити) де його шукати?

vasilisa

Member
діло в тому, що не знайду зелененький напис Reguisites( реквізити) де його шукати?
Під описом самого курсу напишіть, що хочете оплатити.
Орг бере нові курси 1раз на тиждень і коли в темі з'явиться організатор Квитка, то підключить всі вищеописані опціїї.
Так, все це займе час, та орг тут на всих один, а сайт, як бачите, не автоматизовано.

gataagata

New member
Хотела бы пополнить свой счет, чтоб не ждать зачисления денег. Можно карту приват для пополнения

Paradise-Dream

New member
Доброго дня! Хочу придбати всі курси С.Безбородний (окрім місячні і сонячні затемнення). Додалась у складчину ✅. Що робити далі, чекати # картки, так? Дякую дуже за відповідь!!!

Paradise-Dream

New member
Хочу придбати вебінари: С.Безбородний :

Квітка

Не приймаю перекази на старі реквізити картки
Команда форуму

Квітка

Команда форуму
Бажаю придбати Ттакож складчину Безбородний С.

Дуже дякую!😇
Вам потрібно в самій темі написати про ваше бажання. Дякую

Степан

New member
Оплатив вже майже 3 дні тому курс , а так і не отримав доступ до нього? Коли надасте доступ?

Paradise-Dream

New member
Прошу надіслати # картки українського банку для поповнення "Монет" на сайті, дякую!

Квітка

Команда форуму
Оплатив вже майже 3 дні тому курс , а так і не отримав доступ до нього? Коли надасте доступ?
Ви зробили переказ на поповнення балансу форуму. Я вас попереджав заздалегідь, що поповнення буде відбуватися через карту кілька днів. Це десь від 1 дня до 5. Якщо не хочете чекати то поповнюйте криптовалюта і отримуйте доступ відразу. Дякую.

Квітка

Команда форуму

blackkitty

New member
День добрий! Не можу оплатити монетами за складчину
-

Модератор став організатором, але кнопка для оплати не з'явилась. З двома другими складчинами оплатила монетами без проблем. Ще сподіваюсь, аби ціна не не змінилась, бо вартість поповнення балансу рахувала по сумі трьох складчину.

Останнє редагування модератором:

Квітка

Команда форуму
День добрий! Не можу оплатити монетами за складчину
-

Модератор став організатором, але кнопка для оплати не з'явилась. З двома другими складчинами оплатила монетами без проблем. Ще сподіваюсь, аби ціна не не змінилась, бо вартість поповнення балансу рахувала по сумі трьох складчину.
День добрий! Готово. я вже раз 20 тут написав, що беру нові складчини раз на тиждень. У тій складчині пройшло чотири дні після вашої заявки. Будь ласка, прочитайте правила та цю тему.

Paradise-Dream

New member
Готова оплатити складчини , чекаю організатора) дякую!

Скажіть будь ласочка, якщо вказано в складчині "набір учасників" - це означає, що я не відразу отримаю доступ до матеріалів, бо ще йде набір і матеріаол не куплений організаторами? дякую!

Paradise-Dream

New member
Скажіть будь ласка, кому можна написати - є курс якого немає на сайті у Вас тут, як можна його у Вас додати на сайт, які умови, дякую!

Квітка

Команда форуму
Готова оплатити складчини , чекаю організатора) дякую!

Скажіть будь ласочка, якщо вказано в складчині "набір учасників" - це означає, що я не відразу отримаю доступ до матеріалів, бо ще йде набір і матеріаол не куплений організаторами? дякую!
Скоро подивлюся заявки. Якщо набір учасників (зліва зеленим кольором) то значить немає матеріалу і чекаємо учасників, щоб викупити матеріал. Можливо він з'явиться раніше. Дякую

Квітка

Команда форуму
Скажіть будь ласка, кому можна написати - є курс якого немає на сайті у Вас тут, як можна його у Вас додати на сайт, які умови, дякую!

Paradise-Dream

New member
Хочу придбати складчину )))☺☺☺

Угорі