найповніший тариф тут https://skladchina-ua.com/threads/Курс-з-продюсування-Тариф-Чорний-Ящик-Еліна-Жгенті.156107/Хочу придбати цей курс або щось інше від цього автора, але мені не відповідають…Курс по продюсированию. Тариф Профи (Элина Жгенти) - Спільні покупки
КУРС ПО ПРОДЮСИРОВАНИЮ, при помощи которого ты начнешь стабильно зарабатывать от 100.000 ₽ ежемесячно, даже если ты совсем новичок! МОДУЛЬ О - Как устроен курс МОДУЛЬ 1 (2 недели) - Старт запуска Что такое запуски и как на них заработать Роли в запусках: продюсер, эксперт и специалист Как...skladchina-ua.com
Чекати далі? Яка ймовірність, що курс вдасться купити?
готовоГотова оплатити Вижу насквозь. Тариф с тренингом (Владислава Туркина)
дякую! записалась
Вітаю. Потрібно чекати доки зявиться організатор. Скиньте тут посилання на складчини бажані. Можливо я зможу допомогти.Добрий вечір, записалася в три складчини, написала,що готова оплатити, але вже декілька днів немає ніякої реакції.
Допоможіть,будь ласка!
Дякую!
Дуже дякую за відповідь! Хочу прибдати:Вітаю. Потрібно чекати доки зявиться організатор. Скиньте тут посилання на складчини бажані. Можливо я зможу допомогти.
дд. вас там немає в списку. Потрібно записатися і написати в теміДоброго дня, хочу купити курс. Немає організатора.
Матрица судьбы. Тариф Я сам (Катя Милаш) - Спільні покупки
Для кого курс: -Для тех, кто потерял себя и хочет разобраться в себе -Кто забыл, как радоваться жизни, не чувствует уверенности в себе, считает, что сбился с пути и хочет всё поменять -Для тех, кто хочет научиться справляться со своими страхами, чувством вины, обидами, проблемами в отношениях...skladchina-ua.com
дд. скоро подивлюся нові складчиниДобрий вечір, записалася в три складчини, написала,що готова оплатити, але вже декілька днів немає ніякої реакції.
Допоможіть,будь ласка!
Дякую!
Ви там вчора написали. Цього достатньо. Скоро подивлюсяГотовий оплатити
Сам себе дизайнер. Планировка и ремонт. Тариф Самостоятельно (Мария Шеврина)
Записалась в основний список і відмітилась в коментарі про готовність оплати
Вітаю, вибачте, але знімаю своє питання. Вже придбала в іншому місті. На все добре.дд. скоро подивлюся нові складчини
Доброго вечора! потрібно внизу написати, що готові оплатити. Цього достатньо.Матрица судьбы. Тариф Я сам (Катя Милаш) - Спільні покупки
Для кого курс: -Для тех, кто потерял себя и хочет разобраться в себе -Кто забыл, как радоваться жизни, не чувствует уверенности в себе, считает, что сбился с пути и хочет всё поменять -Для тех, кто хочет научиться справляться со своими страхами, чувством вины, обидами, проблемами в отношениях...skladchina-ua.com
Доброго вечора! Хочу оплатити курс. Немає організатора
потрібно внизу написати, що готові оплатити. Цього достатньо.Записалась в основний список і відмітилась в коментарі про готовність оплати
Дуже хочу придбати курс!
Доброго дня! потрібно внизу написати, що готові оплатити. Цього достатньо.Доброго дня! Дуже хочу придбати курс https://skladchina-ua.com/threads/Авторская-методика-вечной-стройности-Вся-программа-Наталья-Кротова.179706/ нажаль немає організатора
Дд. вы можете сами создать или напишите сюда я сам создам https://skladchina-ua.com/threads/Будь-ласка-організуйте-спільну-покупку.62/page-3Добрый вечер, хотела бы добавить курс, не понимаю как это сделать. где можно узнать информацию, не вижу на форуме
надо под складчиной написать о своем желанииЗаписалась на курс "Заговоры в магии, шепотки (Ирина Давыдова)" 24.10. статус "придбано".
Уже три недели нет организатора. Возьмите, пожалуйста, в раздачу.
Заговоры в магии, шепотки (Ирина Давыдова) - Спільні покупки
В сети много заговоров и не только, которые не правильно составлены, и конечно несут опасность тому кто берет их в работу, поэтому и был создан данный курс .Так же важно и произношение и проведение самого обряда В программе: Немного о магии Виды негативных магических воздействий Признаки...skladchina-ua.com
дд. очікувавши. дякуюДоброго дня, Квітка.
Під складчиною написав про готовність оплатити. Ви - організатор.
Скажіть, будь ласка, як отримати реквізити?
[Marketing Automation School] Автоматизатор Маркетингу. Тариф Знання (Максим Слободянюк) - Спільні покупки
Модуль 1. | Ввід в Marketing Automation School Тема: Організаційний урок Що таке Marketing Automation Процеси в маркетингу і для чого їх автоматизовувати Маркетинговий стек Канали комунікації Інструменти для візуалізації маркетингових воронок Результат: Розумієте сферу застосування...skladchina-ua.com
Добрий день! потрібно про це в самій бібліотеці написатиДобрий день! оплатила складчину, а посилання в бібліотеці не працює і видалено, що з цим робити?(
Добрий вечір! Ви там написали, цього достатньо. тепер очікуйте. дякуюДобрий вечір!
Хочу придбати 2 курси, але там немає організаторів:
Як отримати реквізити для оплати?
Дд. уже переписываемся в поддержкеДобрый вечер, создала тему с курсом, но видемо что-то сделала не так, не могли бы вы мне подсказать, как стать организатором?
https://skladchina-ua.com/threads/Школа-контент-містецтва-2-0-maneken.196180/
курс стоит 300$, могу ли я указать стоимость - 1000 грн за одного учасника?
Ну, вообще-то, как раз под складчиной ещё 24.10 и написала.надо под складчиной написать о своем желании
прочитайте пожалуйста все мои ответы в этой веткеНу, вообще-то, как раз под складчиной ещё 24.10 и написала.
поки чекайтеГотова придбати Обучение по reels и монтажу. Тариф Самостоятельный студент (Наташа Ведерникова)
ви нещодавно написали під складчиною. Цього достатньо. Тепер очікуйте.
Дд. поки чекайтеДобрий день! Готов оплатити курс https://skladchina-ua.com/threads/Магия-google-4-0-Тариф-pro-Игорь-Ивицкий.130376/.
Я вірно розумію, що він вже придбаний і після оплати, я відразу отримаю до нього доступ?
Дякую за відповідь.
Добрий ранок! А підкажіть, будь ласка, скільки потрібно чекати? І що саме ми чекаємо? Курс вже викуплений, він у вас на руках?Дд. поки чекайте
Добрий ранок! відповідав в цій темі раз 50. вище почитайте мої відповіді будь ласкаДобрий ранок! А підкажіть, будь ласка, скільки потрібно чекати? І що саме ми чекаємо? Курс вже викуплений, він у вас на руках?
Доброго дня. Я нещодавно взяв кілька сотень нових складчин. Поки чекайте, скоро подивимося. Дякую.Вітаю, як можна придбатись курс з тегом "придбаний" "Архитектура игр в Unity. Тариф Базовый (Илья Яковлев)" написав в коментарях готовий оплатити, скільки приблизно потрібно чекати чи можливо до когось треба звернутись ?
Добрий день! там 62% учасників поки. Почекаємо поки ще народ підійде.Добрий день! Як оплатити цей курс?
[Marketing Automation School] Автоматизатор Маркетингу. Тариф Знання (Максим Слободянюк) - Спільні покупки
Модуль 1. | Ввід в Marketing Automation School Тема: Організаційний урок Що таке Marketing Automation Процеси в маркетингу і для чого їх автоматизовувати Маркетинговий стек Канали комунікації Інструменти для візуалізації маркетингових воронок Результат: Розумієте сферу застосування...skladchina-ua.com
вже 73%)Добрий день! там 62% учасників поки. Почекаємо поки ще народ підійде.
Доброго дня. У мене така ж ситуація, написала, що готова оплатити, але посилання на оплату немає, ніякої реакції. 3 курси хочу оплатити.Добридень. У тих складчинах де немає організатора, напишіть що готові їх оплатити.
Доступ до матеріалу надається протягом 3х днів після оплати внеску.
Доброго дня, скоро подивлюсяДоброго дня,хотіла би придбати 3 курси.
Допоможіть будласка посиланням , щоб сплатити.
https://skladchina-ua.com/threads/Школа-о-жизни-с-малышами-supermama-0-3-месяцев-Тариф-Базовый-Ева-Азарова.145810/
Малюк до року: інструкція із застосування, пакет "Mama superstar" (Ольга Свистунова) - Спільні покупки
Пакет: Mama SuperStar. Що дасть вам курс? Ви сама будете ефективно розвивати свого малюка! Без шкіл розвитку, без запрошених фахівців-і досягти максимуму!! ви закладете таку основу здоров'я, що не знадобляться лікарі і ліки. Малюк буде хворіти рідко, легко і одужувати самостійно! Ви зможете не...skladchina-ua.com
[anutti.supermama] інструкція для немовляти. Тариф Мама сама (Анна Губіна) - Спільні покупки
програма: Поки не народила! - Цей модуль відкривається найпершим, і ви зможете вивчати його задовго до пдр і народження малюка. Доступ від 3-9 місяців. За допомогою нього ви надихнетеся пологами і отримаєте ударну дозу окситоцину, зрозумієте що відбувається в утробі і що змінюється для дитини...skladchina-ua.com
Доброго дня, скоро подивлюсяДоброго дня! Готова оплатити придбаний курс, немає організатора
Я - Вселенная. Тариф Я звёздочка (Александра Бурханова-Хабадзе) - Спільні покупки
Программа: 1 Неделя. Ваша личность -Быть собой, строить свой мир, и зарабатывать этим деньги в блоге — как это работает? И почему ТОЛЬКО ТАК и нужно вести блог в наше время? -Формула определения своей суперсилы и уникальности — чтобы сразу начать их транслировать и монетизировать. - Как быть...skladchina-ua.com
Доброго дня, скоро подивлюсяЗ пункту А до пункту Я (Олексій Корзов) - Спільні покупки
звідки така назва? Я зібрав в цей курс все, що вивчав з 2008 року в області фотографії, психології та маркетингу. В першу чергу курс, звичайно ж, розрахований на новачків. Якщо ви абсолютно не розумієте, як працює ця клацає коробчонка у Вас в руках — Ласкаво просимо. Але думаю, що і досвідчені...skladchina-ua.com
Допоможіть, будь ласка, придбати, написала, що готова оплатити, організатора немає.
готовоГотова оплатити, організатора немає, відповіді теж. Завчасно дякуюLUTs #6 (Олексій Корзов) - Спільні покупки
IJAMERA в ij Lightroom Вже більше року я обробляю знімки і відео своїми ж ЛУТ в пару кліків. Це вся реклама. Якщо вона вас не переконає, то ніщо не переконає. де використовувати? Цамера - Цамере. Lightroom (ISA). Інструкція по установці додається. Da Ifin IFI, Adobe Premier IFI. IOS...skladchina-ua.com
дд. вижу уже получили доступДобрый день! Хочу приобрести данный курс: https://skladchina-ua.com/threads/google-shopping-performance-max-expert-3-0-Академія-К2-promo.126097/#post-216715
Добрий день, скоро подивлюсяДобрий день, хочу придбати складчину, але немає організатора.
[Маркетинг для психологов] Клиенты для психолога 3.0. Тариф "В группе" (Натали Файдун)
[Маркетинг для психологов] Клиенты для психолога 3.0. Тариф "В группе" (Натали Файдун) - Спільні покупки
Благодаря авторской программе, вы: -научитесь привлекать клиентов онлайн -узнаете, как вести блог психолога в Инстаграм -превратите вашу практику в бизнес -увеличите доход в 3+ раза -без гонки, в удовольствие, не выпадая из жизни Спойлер: Программа курса: Модуль 0 "Модель продаж, стратегия...skladchina-ua.com
Доброго дня, скоро подивлюся дякую@Квітка
Доброго дня,хотіла би придбати 3 курси.
Допоможіть будласка посиланням , щоб сплатити.
https://skladchina-ua.com/threads/Школа-о-жизни-с-малышами-supermama-0-3-месяцев-Тариф-Базовый-Ева-Азарова.145810/
Малюк до року: інструкція із застосування, пакет "Mama superstar" (Ольга Свистунова) - Спільні покупки
Пакет: Mama SuperStar. Що дасть вам курс? Ви сама будете ефективно розвивати свого малюка! Без шкіл розвитку, без запрошених фахівців-і досягти максимуму!! ви закладете таку основу здоров'я, що не знадобляться лікарі і ліки. Малюк буде хворіти рідко, легко і одужувати самостійно! Ви зможете не...
skladchina-ua.com
[anutti.supermama] інструкція для немовляти. Тариф Мама сама (Анна Губіна) - Спільні покупки
Дякуюготово
Питання ще актуальнепоки зайнятий. але скоро подивлюся. спасибі що заявку залишили
Вітаю! дякую. очікувавшиВітаю!
Написала що готова оплатити, організатор відсутній!
Придбаний [Modeis.me] Тренд-бук 2024 (Маргарита Мурадова)
готовоХочу придбати цей курс, організатора немає, дякую
-
дд. готово
напишите в теме что готовы оплатитькак мне получить курс придбаний деньги я оплатила
Добрий день. якщо вам видали реквізити, то можете оплачувати. нікого не чекаємоДобрий день. Хочу оплатити і придбати курс "Що там Ютуб?" (Марк Вітковський, Влад Кучеренко). Зазначено, що статус курсу ПРИДБАНИЙ, 4 учасника з 23-х. Чи зможу я отримати доступ до курсу після оплати, чи доведеться чекати, поки назбирається решта 19 бажаючих?
Я не бачу ніде ніяких реквізитів. Можливо я не розумію, як я маю оплатити і де.Добрий день. якщо вам видали реквізити, то можете оплачувати. нікого не чекаємо
дд. чекайте будь ласка. скоро подивлюсяДобрий день! Хочу придбати курс Міли Анпілоговой 'Хмелевая закваска от А до Я' і марафон 2023 Дарья Тюленева статуси ПРИДБАНИЙ без організатора, я написала готова оплатити картою, що далі робити?
Вітаю! вас немає в складчині. ЗаписатисяВітаю! Підкажіть, як проплатити курс, який вже має статус "придбано" і отримати доступ до нього? Готова оплатити написала, а далі, що? Дякую
Рисуем Светом. Тариф Базовый (Александр Маранов, Елена Скокова) - Спільні покупки
Здесь вы научитесь творить Светом на холсте и в жизни Обучаясь писать Сияние на холстах, мы погрузимся в самые высшие аспекты нашей жизни, в её духовную основу что определяет то, как мы творим свою судьбу. О КУРСЕ Этот курс - сочетание медитаций, духовной арт-терапии и обучения рисованию Света...skladchina-ua.com
Вам були видані реквізити. сюди загляньте https://skladchina-ua.com/conversations/Збір-коштів-в-покупці-Що-там-Ютуб-Марк-Вітковський-Влад-Кучеренко.3047/Я не бачу ніде ніяких реквізитів. Можливо я не розумію, як я маю оплатити і де.
Я вибачаюсь, а Ви можете відповісти на моє питання?? А самеВам були видані реквізити. сюди загляньте https://skladchina-ua.com/conversations/Збір-коштів-в-покупці-Що-там-Ютуб-Марк-Вітковський-Влад-Кучеренко.3047/
дд. чекайте будь ласка. скоро подивлюся
Підтримую. Ніякого зворотного зв'язку від Організатора немає. А хочеться розуміти взагалі яка ситуація? Якщо далі будуть ігнорувати, я просто бачу один вихід, немає сенсу тоді далі чекати.Я вибачаюсь, а Ви можете відповісти на моє питання?? А саме
Вітаю! Є курс https://skladchina-ua.com/threads/Магия-google-4-0-Тариф-pro-Игорь-Ивицкий.130376/ вже 100% учасників. Ви можете відповісти, щоб всі учасники складчини розуміли скільки їм чекати ще на курс. Або як його сплатити. Дякую за відповідь
натисніть на "Open ticket"Що робити з цим???
очікувавши. не втручайтеся будь ласка в хід проведення складчиниПідтримую. Ніякого зворотного зв'язку від Організатора немає. А хочеться розуміти взагалі яка ситуація? Якщо далі будуть ігнорувати, я просто бачу один вихід, немає сенсу тоді далі чекати.
Добрий день) вже 88%)Добрий день! там 62% учасників поки. Почекаємо поки ще народ підійде.
Добрий вечір, ви подивитися?Добрий день, скоро подивлюся
Доброго вечора. Готова оплатити складчину. Вона в статусі придбаний, але відсутній організатор. Чекаю вже декілька днів. Підкажіть як проплатити?Вітаю! Ви можете задати питання тут.
дд. Нові заявки ми беремо від одного дня до двох тижнів. Почитайте будь ласка вище цю тему.Доброго вечора. Готова оплатити складчину. Вона в статусі придбаний, але відсутній організатор. Чекаю вже декілька днів. Підкажіть як проплатити?
Вітаю! очікуйте будь ласкаВітаю!
Цікавить:
Придбаний Litvinoff Trade. Криптотрейдер. Тариф Стандарт (Павел Литвинов)
Писав в темі, але там тиша.
Бачу, що тут є допомога.
Так розумію, там треба організатор і після оплати можна його забрати?
Дякую
Вітаю! очікуйте будь ласкаДоброго вечора, цікавить мк светру Север - Юлії Імукіної
Писала в темі, але там тиша.
Бачу, що тут є допомога.
Так розумію, там треба організатор і після оплати можна його забрати?
Дякую