Що нового?

Поставити питання

Prorok2025

New member
Спробував повним гаманець через обмін юа, поранив на usdt

-

Останнє редагування модератором:

Квітка

Модератор
Команда форуму
Спробував повним гаманець через обмін юа, поранив на usdt

-
Не треба тут публікувати дані про платіж, ви перерахували більше, але не точну суму, яка була вказана у рахунку. Питання вже вирішене в службі підтримки.

Квітка

Модератор
Команда форуму
Доброго дня,

Хочу купити ліцензію на цей продукт "[DLE] Rss Grabber 3.6.9". Як це зробити? Готовий купити і повну ліцензію.
Ось силка на Ваш матеріал:
https://skladchina-ua.com/threads/dle-licenzii-dlja-rss-grabber-3-6-9.279111/

Чи могли би Ви відповісти як найшвидше?
Дякую велике
Доброго дня, Відповів у службі підтримки.

levsha

New member
Доброго дня. Писав в тех підтримку, але відповідь довго надходь, тому спробую ще тут. Хотів придбати курс без організатора, можете надіслати інструкцію як оплатити і суму до оплати будь ласка в особисті.

Квітка

Модератор
Команда форуму
Доброго дня. Писав в тех підтримку, але відповідь довго надходь, тому спробую ще тут. Хотів придбати курс без організатора, можете надіслати інструкцію як оплатити і суму до оплати будь ласка в особисті.
Доброго дня. Перший крок — написати в темі складчини, що ви готові оплатити. Це потрібно, щоб організатори побачили вашу заявку. Увесь процес не швидкий. У службі підтримки я відповідаю іноді через кілька днів, бо там дуже багато запитань. А на наше питання я там відповів одразу. Але ви почали торгуватися ). У мене просто немає особливо часу на торги. Думаю щодо вашої пропозиції.

Угорі