Що нового?

Поставити питання

Квітка

Модератор
Команда форуму
Я написала під склачиною що хочу сплатити
тепер потрібно чекати від 1 години до трьох тижнів орга. Якщо хочете прискорити процес, то в службу підтримки напишіть. Я буду вільніше подивлюсь

topexp333

New member
тепер потрібно чекати від 1 години до трьох тижнів орга. Якщо хочете прискорити процес, то в службу підтримки напишіть. Я буду вільніше подивлюсь
Добрий день відкрийте доступ до реквізитів будь ласка. Пишу сюди бо тема закрита

Квітка

Модератор
Команда форуму
Добрий день відкрийте доступ до реквізитів будь ласка. Пишу сюди бо тема закрита
Добрий день Незабаром 13 потік отроем. потім 14

Irma2000

New member
Оплатила курс який придбаний, чи потрібно чекати коли всі оплатять? Якщо так не станеться, то гроші пропали?

Квітка

Модератор
Команда форуму
Доброго вечора. Як купити курс:

Він у статусі "Придбаний".
Якщо я придбаю монети то зможу його купити?

Квітка

Модератор
Команда форуму
Доброго вечора. Як купити курс:

Він у статусі "Придбаний".
Якщо я придбаю монети то зможу його купити?
Доброго вечора
там немає організатора. Прочитайте, будь ласка, вище інформацію.

Доброго вечора.
Допоможіть будь-ласка. Я помилково відправив монети не тій людині

#12177TransferЛис 4, 2024 о 9:52 PM@Андрійко-425.00₴GoldYou sent 425.00₴ to Андрій

Як повернути монети на баланс?

MiaPas

New member

Квітка

Модератор
Команда форуму

Квітка

Модератор
Команда форуму
Добрий день!
Як оплатити курси, які вже придбані? Написала в коментарях, що хочу оплатити, чекаю майже 3 тижні на відповідь. Монети є, щоб оплатити курси.

Підвищення кваліфікації персональних стилістів (Маргарита Мурадова)
[Modeis.me] Фешн-інфлуенсер
[Modeis.me] Fashion Forecasting
Добрий день!
поки що там не відкриваю реквізити. Мало людей поки що. Щодо повернення можете написати до служби підтримки, якщо не хочете чекати

Квітка

Модератор
Команда форуму
Друзі, якщо ви не одержали реквізитів для оплати, то не треба поповнювати свій рахунок на форумі. Пишу вже сто разів.

slipknosha

New member
Добрий день, а як можна завантажити чи купити книгу, яку вже придбали?

MiaPas

New member
Добрий день!
поки що там не відкриваю реквізити. Мало людей поки що. Щодо повернення можете написати до служби підтримки, якщо не хочете чекати
Але курси вже придбані, тобто вони є у наявності. Все одно треба чекати, коли збереться повна група для оплати? Питання ж не в грошах та як їх повернути, а як отримати матеріали курса.

Slava

New member
Добрий день, пройшло вже 3 тижні, в підтримку писала і мені не дали відповідь. Erotraverse - Novel 2 (Татьяна Бисэри) хочу придбати цей курс.

Квітка

Модератор
Команда форуму
Але курси вже придбані, тобто вони є у наявності. Все одно треба чекати, коли збереться повна група для оплати? Питання ж не в грошах та як їх повернути, а як отримати матеріали курса.
ситуація різна для кожного випадку. Наприклад, всі запитують один курс, там є організатор і у нього є матеріал. Але він в армії. Коли вийде невідомо відкрити збори.
Найкраще уточнювати в підтримці

MiaPas

New member
ситуація різна для кожного випадку. Наприклад, всі запитують один курс, там є організатор і у нього є матеріал. Але він в армії. Коли вийде невідомо відкрити збори.
Найкраще уточнювати в підтримці
Зрозуміла! Буду чекати на повідомлення про можливість придбати курс. Дякую за відповідь!

Добрый день!Придбаний [Emnika] Контекстная психология (Егор Москалёв). Так никто не отвечает?

Пахан

New member
Привіт! Як придбати курс?
вписався у складчинуб але нема кнопки оплатити
що зробити щоб отримати його?

RelywOo

New member
Добрий день, я оплатив курс, але відправив монети одразу на ім'я того, хто постив курс, а не через кнопку "оплатити монетами". У мене є ця транзакція в історії. Прошу модератора передивитись і надати доступ до курса, або скасувати транзакцію.

Квітка

Модератор
Команда форуму
Добрий день, я оплатив курс, але відправив монети одразу на ім'я того, хто постив курс, а не через кнопку "оплатити монетами". У мене є ця транзакція в історії. Прошу модератора передивитись і надати доступ до курса, або скасувати транзакцію.
Добрий день готово повернення 1036

Viktoriya1990

New member
Добрий день! Підкажіть будь ласка як зберигати скачені файли? В MEGA мало місця, треба купувати, та ще й чекати поки буде дозволено скачувати. Цілий день треба слідкувати. А на яндекс з Украіни неможливо викачати. Зробила дві покупки і не можу зберегти.

Квітка

Модератор
Команда форуму
Добрий день! Підкажіть будь ласка як зберигати скачені файли? В MEGA мало місця, треба купувати, та ще й чекати поки буде дозволено скачувати. Цілий день треба слідкувати. А на яндекс з Украіни неможливо викачати. Зробила дві покупки і не можу зберегти.
Добрий день!
Вам видана посилання на меге. Потрібно зареєструвати аккаунт на меге. Нічого купувати не треба. Зберігати файли потрібно у себе на комп'ютері. Безкоштовно зберігати також відеофайли ви можете на відеохостингах.

Квітка

Модератор
Команда форуму
Вітаю.Через ці посилання я зможу оплатити курс

Вітаю.Через ці посилання я зможу оплати курс Food-видео. Тариф Все сам (Розалия Сейфетдинова)?
Вітаю через ці посилання Ви можете купити монети

apple

New member
Дякую)Написала адміністратору цього курса за реквізити, але відповіді нема.Поки немає, що оплачувати(

I`mSvitlana

New member
Доброго дня, я купувала Cryptology 13. і там був пошкоджений розділ. Ви дали заміну його з Cryptology 14. У мене питання: курс Cryptology 14 увесь в такій шикарній якості? Просто після нього 13-й неможливо дивитися, різниця в якості шалена, вотермарка закриває найважливіші моменти. якщо 14-й весь такий чудовий то я готова його купити. Дякую.

Vitaha1978

New member
Добрий день.
Підскажіть,
[Cryptology School] Cryptology 14. Beginner+Advanced+Pro (2024)
цей курс вже недоступний?

Квітка

Модератор
Команда форуму
Доброго дня, я купувала Cryptology 13. і там був пошкоджений розділ. Ви дали заміну його з Cryptology 14. У мене питання: курс Cryptology 14 увесь в такій шикарній якості? Просто після нього 13-й неможливо дивитися, різниця в якості шалена, вотермарка закриває найважливіші моменти. якщо 14-й весь такий чудовий то я готова його купити. Дякую.
Доброго дня, 14-й весь такий чудовий) можете оплачувати

nata_lie24

New member
Добрий день! На сторінках трьох курсів додала, что готова оплатити, але відповіді на жодний не отримала(( Як можна отримати реквізити і сам курс?

Квітка

Модератор
Команда форуму
Добрий день! На сторінках трьох курсів додала, что готова оплатити, але відповіді на жодний не отримала(( Як можна отримати реквізити і сам курс?
Добрий день! прочитайте будь ласка вище що я писав в темі

MarinaMarina

New member
Вітаю! Ви можете задати питання тут.
Организатор sveta.ali не дает реквизиты что б оплатить курс он придбаний. Уже везде писала, и жду неделю ! Его реально вообще купить?

grees

New member
Доброго дня! Як придбати Всесвіт краси / Вселенная красоты 3.0 (Анна Філімонова / Анна Филимонова)?

Shakuretor

New member
Доброго дня
Цікавить курс
курс придбаний, немає організатора, немає реквізитів.
як можна оплатити?

Kinezio

New member
Підкажіть як купити цей курс, якщо ніхто не відповідає?

MarinaMarina

New member
Организатор sveta.ali не дает реквизиты что б оплатить курс он придбаний. Уже везде писала, и жду неделю ! Его реально вообще купить?
Спасибо вам, вопрос решен)

Угорі