Натякніть, будь ласкаДоброго дня. Я вже втомився тут писати, куди треба писати такі заявки
Натякніть, будь ласкаДоброго дня. Я вже втомився тут писати, куди треба писати такі заявки
Я написала під склачиною що хочу сплатитиНатякніть, будь ласка
тепер потрібно чекати від 1 години до трьох тижнів орга. Якщо хочете прискорити процес, то в службу підтримки напишіть. Я буду вільніше подивлюсьЯ написала під склачиною що хочу сплатити
Зрозуміла, дякую , почекаютепер потрібно чекати від 1 години до трьох тижнів орга. Якщо хочете прискорити процес, то в службу підтримки напишіть. Я буду вільніше подивлюсь
Добрий день відкрийте доступ до реквізитів будь ласка. Пишу сюди бо тема закритатепер потрібно чекати від 1 години до трьох тижнів орга. Якщо хочете прискорити процес, то в службу підтримки напишіть. Я буду вільніше подивлюсь
Добрий день Незабаром 13 потік отроем. потім 14Добрий день відкрийте доступ до реквізитів будь ласка. Пишу сюди бо тема закрита
Facebook & Instagram без води 14.0. Групове навчання (Мирослав Лясковець) - Спільні покупки
Facebook & Instagram без Воды 14.0. Групповое обучение (Мирослав Лясковец) Оновлений авторський online-курс по таргету NEW Автор курсу: Лясковець Мирослав Формат З особистою підтримкою автора, без кураторів і потоків по 100+ студентів Тривалість 12 насичених тижнів, які змінять ваш погляд...skladchina-ua.com
якщо він придбаний, то вам повинні його видати протягом 3х днів. сюди мені напишіть https://skladchina-ua.com/support-tickets/Оплатила курс який придбаний, чи потрібно чекати коли всі оплатять? Якщо так не станеться, то гроші пропали?
Доброго вечораДоброго вечора. Як купити курс:
[businessgeneration] Быстрый запуск товарного бизнеса. Тариф Стандарт (Эндрю Чаров) - Спільні покупки
Этот курс уже приглянулся многим. После его прохождения ты овладеешь всеми необходимыми навыками в e-commerce бизнесе, которые будут "кормить" тебя долгие годы. Ты сможешь продавать на любом рынке. Для кого курс? Для тех, кто хочет свой бизнес, но не имеет достаточно опыта Для тех, кто уже...skladchina-ua.com
Він у статусі "Придбаний".
Якщо я придбаю монети то зможу його купити?
Доброго вечора. вирішено питання у службі підтримкиДоброго вечора.
Допоможіть будь-ласка. Я помилково відправив монети не тій людині
Як повернути монети на баланс?
Добрий день!Добрий день!
Як оплатити курси, які вже придбані? Написала в коментарях, що хочу оплатити, чекаю майже 3 тижні на відповідь. Монети є, щоб оплатити курси.
Підвищення кваліфікації персональних стилістів (Маргарита Мурадова)
[Modeis.me] Фешн-інфлуенсер
[Modeis.me] Fashion Forecasting