Prorok2025
New member
Спробував повним гаманець через обмін юа, поранив на usdt
-
-
Останнє редагування модератором:
Не треба тут публікувати дані про платіж, ви перерахували більше, але не точну суму, яка була вказана у рахунку. Питання вже вирішене в службі підтримки.Спробував повним гаманець через обмін юа, поранив на usdt
-
Дякую! Вибачте!Не треба тут публікувати дані про платіж, ви перерахували більше, але не точну суму, яка була вказана у рахунку. Питання вже вирішене в службі підтримки.
Доброго дня, Відповів у службі підтримки.Доброго дня,
Хочу купити ліцензію на цей продукт "[DLE] Rss Grabber 3.6.9". Як це зробити? Готовий купити і повну ліцензію.
Ось силка на Ваш матеріал:
https://skladchina-ua.com/threads/dle-licenzii-dlja-rss-grabber-3-6-9.279111/
Чи могли би Ви відповісти як найшвидше?
Дякую велике
Доброго дня Відповів у службі підтримки.Доброго дня прошу надати мені відповідь у службі підтримки стосовно оплати.
Доброго вечора! Напишіть будь ласка в службу підтримкиДоброго вечора! Як придбати курс? https://skladchina-ua.com/threads/1000-nish-dlja-youtube-egor-fermer.429730/
Доброго дня. Перший крок — написати в темі складчини, що ви готові оплатити. Це потрібно, щоб організатори побачили вашу заявку. Увесь процес не швидкий. У службі підтримки я відповідаю іноді через кілька днів, бо там дуже багато запитань. А на наше питання я там відповів одразу. Але ви почали торгуватися ). У мене просто немає особливо часу на торги. Думаю щодо вашої пропозиції.Доброго дня. Писав в тех підтримку, але відповідь довго надходь, тому спробую ще тут. Хотів придбати курс без організатора, можете надіслати інструкцію як оплатити і суму до оплати будь ласка в особисті.
Добрий вечірДобрий вечір. я оплатила курс. Де знайти на нього посилання?
Добрий день! у нас не можна оплатити курс) у нас не магазин у нас складчина. Напишіть ваше питання в службу підтримкиДобрий день!
Хотіла б сплатити куср Bazhana Ya (Софія Пхаладзе, Дар'я Кравченко)
( https://skladchina-ua.com/threads/bazhana-ya-sofija-pxaladze-darja-kravchenko.447321/#post-506094 )
Добрий день у нас активна складчина на 16 потік. Там ми видаємо матеріал. І пам'ятайте, що матеріал ви можете використовувати тільки для особистого використанняДобрий день. Перепрошую що турбую, але хотів уточнити інфу перед покупкою, так як ви являєтесь організатором у складчинах які мені цікаві (додав посилання внизу. Називаються: Facebook & Instagram без води (Мирослав Лясковець)
Підкажіть, чи можна його оплатити і отримати відразу матеріали. По ідеї кнопка є для оплати, але коменти закриті і у Зборі коштів - 0%. Готовий придбати, але хочу зрозуміти чи реально отримаю доступ до цих курсів
Попередньо вдячний за відповідь)
Facebook & Instagram без води 15.0. Групове навчання (Мирослав Лясковець) - Спільні покупки
Модуль 1 Приблизний об'єм модулю - 20 годин 1. Арбітраж трафіку Що таке арбітраж трафіку? Вертикалі/Ниші в арбитражу трафіка Модель заливу трафика на разні вертикалі (МФО/гемблинг/нутра и пр.) Підводні камні в арбітражі трафіку CPA сеть vs Прямой рекл? З ким вигідніше працювати? Типічні...skladchina-ua.com
Facebook & Instagram без води 14.0. Групове навчання (Мирослав Лясковець) - Спільні покупки
Facebook & Instagram без Воды 14.0. Групповое обучение (Мирослав Лясковец) Оновлений авторський online-курс по таргету NEW Автор курсу: Лясковець Мирослав Формат З особистою підтримкою автора, без кураторів і потоків по 100+ студентів Тривалість 12 насичених тижнів, які змінять ваш погляд...skladchina-ua.com
Доброго дняДоброго дня. Ставила вже це запитання і в особистих повідомленнях до модератора і на сторінці курсу ,який хочу придбати. Але все дарма, більше тижня минуло, але ніхто не відповідає. Напишу ще тут, можливо є хтось не байдужий на цьому форумі. Хочу придбати курс, в статусі ПРИДБАНИЙ
Здоровье ЖКТ Полное восстановление. Тариф Премиум (Анна Гоголева) https://skladchina-ua.com/threads/zdorove-zhkt-polnoe-vosstanovlenie-tarif-premium-anna-gogoleva.220573/ Чи варто тут чогось очікувати?
Доброго дняДоброго дня, просив якось зробити складчину і ви створили тему (https://skladchina-ua.com/threads/maslo-motion-kurs-po-motion-design-single-player-ivan-masalitin.462247/), але правильно розумію, що потрібно, щоб набралися учасники або з'явився організатор, у якого є матеріал для того, щоб можна було придбати курс?
начебто все зробивДоброго дня
- Треба записатися в основний список.
- Написати в темі, що готові оплатити.
- Напишіть мені в службу підтримки, я подивлюся, чи зможу провести складчину, коли буде вільний час.
Добрий вечір! У складчини є орг. Прохання подібні питання ставити строго в службі підтримкиДобрий вечір! Підкажіть, будь ласка, складчина https://skladchina-ua.com/threads/newlook-school-a-meni-mozhna-olena-astaxova.455545/ статус придбано, але немає можливості оплатити. Чи можна будь ласка організувати спільну покупку, що для цього потрібно? У нас там 100% бажаючих зібрано
відповів в службу підтримки. Я довго відповідаю. Багато заявок.написала що готова придбати курс , немає реквізитів , ніхто не відповідає ні в підтримці ні в коментарях
Вітаю!Вітаю! Хочу оплатити курс:
Формула книжкового бізнесу на Amazon. Стандарт 2025 (Олег Білоцерковець, Микола Матушевський)
Але підкажіть чи він повний? Бо я вже оплатила тут курс цих же авторів, але там з 11 модулів є лише 4.
Дякую)
якщо чогось не буде вистачати то ми оновимо посиланняВітаю! Хочу оплатити курс:
Формула книжкового бізнесу на Amazon. Стандарт 2025 (Олег Білоцерковець, Микола Матушевський)
Але підкажіть чи він повний? Бо я вже оплатила тут курс цих же авторів, але там з 11 модулів є лише 4.
Дякую)
що не працює?чому не працює ця складчина???
У нас не швидко орги знаходяться. Найкраще мені сюди написати, якщо буде час — то я проведу складчину. І зараз я найбільше концентруюся на проведенні складчин українських авторів. https://skladchina-ua.com/support-tickets/Переглянути вкладення 89654Курс має статус придбаний. Написав, що готовий оплатити і ніхто не відповідає вже десь днів п'ять. Також не видає можливості купити за монети. Як можна купити курс?
ПривітПривіт....хотів придбати курс (придбаний)...але немає організатора днів 20.. Скільки часу чекати?
Якщо вам видали реквізити, то так.А якщо курс придбаний і є 100 % учасників, його вже не можна придбати? Активний лише резервний список.
Добрий день!Добрий день!
Мене цікавить дві складчини, які під статусом "придбані". Але, нажаль, немає організатора. Підскажіть, будь ласка, чи може хтось стати організатором?
Складчина 1:
OSINT: исследование открытых источников [robotdreams] [Дмитрий Кулинич] - Спільні покупки
OSINT: исследование открытых источников [robotdreams] [Дмитрий Кулинич] OSINT: дослідження відкритих джерел Курс на украинском языке! Комплексный курс, который поможет разобраться в инструментах и методах OSINT для сбора и анализа данных из открытых источников. Под менторством лектора с...skladchina-ua.com
Складчина 2:
[robot_dreams] Кібербезпека з нуля (Артем Бовтюх, Юрій Царенко) - Спільні покупки
[robot_dreams] Кібербезпека з нуля (АРТЕМ БОВТЮХ, ЮРІЙ ЦАРЄНКО) Курс поєднує теорію з практикою: від аналізу вразливостей та реагування на інциденти — до автоматизації захисту. Опануєте ключові інструменти фахівця з кібербезпеки — Burp Suite, Wireshark, OWASP ZAP, Metasploit тощо — і...skladchina-ua.com
Велике дякую заздалегідь!