пропоную вам свою дуже просту методику, яка дозволяє навіть непідготовленій людині в лічені хвилини (а іноді і в секунди) перемагати безсоння і швидко засинати вже з першим застосуванням цієї методики!
Чому варто використовувати саме мою методику (а також чому 500р.), хоча це і не методика зовсім, а всього лише один до неймовірності простий в застосуванні психологічний прийом?
- вам більше ніколи не доведеться купувати снодійне та іншу непотрібну хімію, до якої рано чи пізно звикаєш!
-
- Я не буду змушувати вас вибиратися на вулицю на прогулянку перед сном з метою "нагуляти" апетит поспати.
- вам також не доведеться виконувати якусь стомлюючу гімнастику та інші рухи тіла!
- Завтра вранці іспит/Співбесіда/важкий день, а вам конче як потрібно виспатися, але невпинний рій думок не дозволяє вам заснути, а тільки перевертає з боку на бік? З цього дня ви назавжди забудете про цю проблему! Я вам гарантую це.
- у вашій голові крутяться думки про когось/якусь проблему? Мій нехитрий спосіб контролю думок, можливо, не позбавить вас від проблеми, але ви зможете реально перестати про неї думати!
- вже після першого застосування ви переконаєтеся в надзвичайної ефективності методу і зможете самостійно застосовувати його коли захочете, і навіть зможете навчити ваших близьких цього методу!
- І нарешті, найголовніше: цей прийом ви будете використовувати вже лежачи в ліжку, з закритими очима. З боку ніхто навіть не здогадається, що ви щось там собі застосовуєте.
Чому я вказав слово стрес в дужках - комусь із вас буде досить і того, щоб не зациклюватися на чомусь у Вашому особистому житті ( а це для деяких все одно, що позбутися про неї, а кому-то цього буде мало. Але в будь-якому випадку, якщо ви не захочете паритися з якогось приводу, ви зможете це зробити.
Продажник:
Останнє редагування: