Що нового?

Придбаний 100% метод від безсоння і від стресу

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6534 ГРН
Учасників: 1 з 74
Організатор: lola_kola lola_kola
Статус: Збір коштів
Внесок: 91.8 ГРН
1%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

пропоную вам свою дуже просту методику, яка дозволяє навіть непідготовленій людині в лічені хвилини (а іноді і в секунди) перемагати безсоння і швидко засинати вже з першим застосуванням цієї методики!
Чому варто використовувати саме мою методику (а також чому 500р.), хоча це і не методика зовсім, а всього лише один до неймовірності простий в застосуванні психологічний прийом?
  • вам більше ніколи не доведеться купувати снодійне та іншу непотрібну хімію, до якої рано чи пізно звикаєш!​
  • Я не буду змушувати вас вибиратися на вулицю на прогулянку перед сном з метою "нагуляти" апетит поспати.​
  • вам також не доведеться виконувати якусь стомлюючу гімнастику та інші рухи тіла!​
  • Завтра вранці іспит/Співбесіда/важкий день, а вам конче як потрібно виспатися, але невпинний рій думок не дозволяє вам заснути, а тільки перевертає з боку на бік? З цього дня ви назавжди забудете про цю проблему! Я вам гарантую це.​
  • у вашій голові крутяться думки про когось/якусь проблему? Мій нехитрий спосіб контролю думок, можливо, не позбавить вас від проблеми, але ви зможете реально перестати про неї думати!​
  • вже після першого застосування ви переконаєтеся в надзвичайної ефективності методу і зможете самостійно застосовувати його коли захочете, і навіть зможете навчити ваших близьких цього методу!​
  • І нарешті, найголовніше: цей прийом ви будете використовувати вже лежачи в ліжку, з закритими очима. З боку ніхто навіть не здогадається, що ви щось там собі застосовуєте.​
Даний прийом є першою сходинкою однієї вправи, яке я і ще кілька людей виконують з іншою метою. Було помічено, що не тільки при бажанні, а навіть без нього під час виконання вправи практикуючий протягом хвилини-півтори просто відключався! Як вони потім розповідали, вже в перші секунди виконання вправи (особливо якщо ви вже лежите з закритими очима) перед очима з'являлися візуальні образи, які як раз таки передують засипанню свідомості і є мостом для переходу в сон. Але багато хто навіть цього не пам'ятають!

Чому я вказав слово стрес в дужках - комусь із вас буде досить і того, щоб не зациклюватися на чомусь у Вашому особистому житті ( а це для деяких все одно, що позбутися про неї, а кому-то цього буде мало. Але в будь-якому випадку, якщо ви не захочете паритися з якогось приводу, ви зможете це зробити.

Продажник:

Останнє редагування:

lola_kola

Организатор
Курс доступний. Після оплати отримаєте відразу матеріал

Угорі