Що нового?

Купівля та продаж монет між учасниками форуму

Nuyusya

New member
Потрібно поповнити гаманець форуму українською банківською картою

Реакції: Tali

kosreher

New member
Вітаю потрібні монети форуму можу оплатити на українській карту 1до1 напишіть будь ласка кому потрібно

Квітка

Модератор
Команда форуму
Вітаю
Я вже тиждень пробую, і щоранку з 09:00 до 09:59 Обменка юа видає реквізити української банківської карти.
Обменка.ua часто видає реквізити гривневих карт українських банків (наприклад, ПриватБанк) з 09:00 до 10:00 через ранні ліміти НБУ на P2P-перекази та перевірки валютного контролю — це стандартна практика для гривневих транзакцій.

ЛанаLana

New member
Вітаю. Потрібні монети. Напишіть будь ласка, кто може продати, переведу на українську карту. Дякую

ЛанаLana

New member
Вітаю
Я вже тиждень пробую, і щоранку з 09:00 до 09:59 Обменка юа видає реквізити української банківської карти.
Обменка.ua часто видає реквізити гривневих карт українських банків (наприклад, ПриватБанк) з 09:00 до 10:00 через ранні ліміти НБУ на P2P-перекази та перевірки валютного контролю — це стандартна практика для гривневих транзакцій.
Вибачте, якщо запитання смішне. Я правильно розумію, що ви кажете про те, що з 9до 10 ранку обмєнка юа - надає номер картки для купівлі монет? Якщо ви кажете про це, то в мене не спрацьовує. Ось більше години я намагалася копіювати номер картки для переводу - нічого. І фрікаса висне. З впн і без.
Чи правильно я розумію, що потрібно просто пробувати і пробувати кожного дня? Чи як це відбувається? Чому такі складнощі з купівлею монет, чи так завжди... може просто саме зараз якісь збої і треба почекати декілька днів?

Квітка

Модератор
Команда форуму
Вибачте, якщо запитання смішне. Я правильно розумію, що ви кажете про те, що з 9до 10 ранку обмєнка юа - надає номер картки для купівлі монет? Якщо ви кажете про це, то в мене не спрацьовує. Ось більше години я намагалася копіювати номер картки для переводу - нічого. І фрікаса висне. З впн і без.
Чи правильно я розумію, що потрібно просто пробувати і пробувати кожного дня? Чи як це відбувається? Чому такі складнощі з купівлею монет, чи так завжди... може просто саме зараз якісь збої і треба почекати декілька днів?
1 Так, зранку мені дає карту з 9 до 10. У вас Приват Моно?
2 Вони раніше нормально працювали. Зараз так, якщо ви знаєте, як підключити альтернативу, то напишіть у службу підтримки. Ми б поміняли, але не знаємо варіантів. Те, що знаємо, це може бути скам.

janeee

New member
Прошу реквізити для оплати карткою укр чи пол, можу на зен/револют/вайз. ну смішно, цілу неділю не можу купити 62 монети. хто таку ціну робить на курс?! не можна 1000, а не 1062. божевілля

Liberty

Active member
ДДобрий вечір, мені потрібно 909 монет, як упити? Допоможіть, б.л., сервіс платежів не працює, дякую

Lina777

New member
куплю 50 монет. Оплачу гривеню на карту Монобанка

Останнє редагування:
Угорі