Привіт! Лишилося 170 монетПривіт, є ще монети?
Привіт! Лишилося 170 монетПривіт, є ще монети?
Можна купити? СКиньте реквізитиПривіт! Лишилося 170 монет
Доброго дня. Маєте потрібні монети. Не знаю як писати в особисті.Відписав в особисті
Вибачте, якщо запитання смішне. Я правильно розумію, що ви кажете про те, що з 9до 10 ранку обмєнка юа - надає номер картки для купівлі монет? Якщо ви кажете про це, то в мене не спрацьовує. Ось більше години я намагалася копіювати номер картки для переводу - нічого. І фрікаса висне. З впн і без.Вітаю
Я вже тиждень пробую, і щоранку з 09:00 до 09:59 Обменка юа видає реквізити української банківської карти.
Обменка.ua часто видає реквізити гривневих карт українських банків (наприклад, ПриватБанк) з 09:00 до 10:00 через ранні ліміти НБУ на P2P-перекази та перевірки валютного контролю — це стандартна практика для гривневих транзакцій.
1 Так, зранку мені дає карту з 9 до 10. У вас Приват Моно?Вибачте, якщо запитання смішне. Я правильно розумію, що ви кажете про те, що з 9до 10 ранку обмєнка юа - надає номер картки для купівлі монет? Якщо ви кажете про це, то в мене не спрацьовує. Ось більше години я намагалася копіювати номер картки для переводу - нічого. І фрікаса висне. З впн і без.
Чи правильно я розумію, що потрібно просто пробувати і пробувати кожного дня? Чи як це відбувається? Чому такі складнощі з купівлею монет, чи так завжди... може просто саме зараз якісь збої і треба почекати декілька днів?
допоможіть мені, прошу. треба 62 монетиВітаю! Можу обміняти на карту моно 1 к 1
Поміняю гривну на монети 1:1 . 50монетЄ монети кому потрібно на обмін пишіть у приват
А можна купити 100 монет?У меня есть 1660 монет кому передать?
Я вот спросила как их продавать жду ответ , но тут это всегда очень долгоА можна купити 100 монет?
У меня есть 1660 монет кому передать?
куплю 490 монетУ меня есть 1660 монет кому передать?
потрібно 1040, оплата монокуплю 490 монет
1040 мне нужноУ меня есть 1660 монет кому передать?
куплю 151У меня есть 1660 монет кому передать?
Вітаю хочу придбати 187 монетМіняю монети на ГРН (укр картки або по курсу в USDT)