LIFT] Домашний детокс. Тариф - Bronze (Светлана Бугела)
Навколо теми очищення організму існує багато міфів. Хтось радить голодування, хтось-клізми. А хтось вважає, що треба постійно пити багато соків, і тому детокс підходить не для всіх.
що ж це насправді?
Якщо ви все більше замислюєтеся про своє здоров'я...
- шукаєте, Як зміцнити імунітет і захиститися від хвороб
- бажаєте позбутися проблем зі шкірою, волоссям, нігтями
- хочете мати підтягнуту фігуру, без зайвої ваги і целюліту
Але іноді він потребує допомоги!
грамотний детокс допоможе вам позбутися
- від відсутності енергії і постійної втоми
- від зайвої ваги
- від проблем зі шкірою, волоссям і нігтями
- від хронічних захворювань
- хвилюєтеся про своє здоров'я і здоров'я своїх близьких і хочете його поліпшити
- захоплюєтеся темою ПП, здоров'я і ЗСЖ і хочете посилити ефект здорового харчування
- дізнаєтеся, чому монодієти, голодування, клізми, сокові дієти не працюють і тільки шкодять вашому організму
- дізнаєтеся, чому ви так довго не могли позбутися від проблем шкіри, волосся, нігтів, шлунково-кишкового тракту і хронічних захворювань, і як це зробити м'яко
- змініть, поліпшите якість свого особистого життя, внутрішній стан і зовнішній вигляд
- визначте, які предмети у вашому домі вбивають вас і ваших близьких
- зрозумієте, як токсичне мислення отруює ваш організм
- позбудетеся від усього зайвого легко і без насильства над собою
Перший тиждень: "велика чистка перед зануренням" + Тест: «Наскільки ви токсичні»Урок 1:Як привести в порядок простір і навіщо це робитиурок 2:Урок 3: Як перестати бути токсичною людиноюважкі метали - в їжі і навколишньому середовищі
Другий тиждень:»занурення " Урок 1:таємні місця, де ховається хаосУрок 2:Урок 3: Установки, які призводять до токсичного мисленнягмо, Пестициди та інсектициди. Органіка: за і проти
Третій тиждень:»Глибина " Урок 1: Косметика, пластикові контейнери та інші небезпеки 2: Урок 3: прощання з образами, гнівом і злістю
Як чистити печінку
Четвертий тиждень:»підйом " Урок 1: звички підтримувати порядок. Додатки та план на рік
Урок 2: Урок 3: Очищення медитацій біохімічне очищення тіла
Другий тиждень:»занурення " Урок 1:таємні місця, де ховається хаосУрок 2:Урок 3: Установки, які призводять до токсичного мисленнягмо, Пестициди та інсектициди. Органіка: за і проти
Третій тиждень:»Глибина " Урок 1: Косметика, пластикові контейнери та інші небезпеки 2: Урок 3: прощання з образами, гнівом і злістю
Як чистити печінку
Четвертий тиждень:»підйом " Урок 1: звички підтримувати порядок. Додатки та план на рік
Урок 2: Урок 3: Очищення медитацій біохімічне очищення тіла
https://lifthuman.com/detox_bugela
Останнє редагування модератором: