Курс буде максимально корисний, якщо ти:
- далекий від езотерики і просто хочеш навчиться справлятися зі страхами і підвищити стійкість до болю (фізичної і душевної) і зміцнити здоров'я.
- чув про практику гвоздестояння, але самостійно боїшся до неї підступитися. Дошка є, але стояти "в кайф" поки не виходить.
- викладач йоги, жіночих практик, практикуючий психолог або психотерапевт, цілитель, майстер бойових мистецтв, який хоче розширити свій інструментарій і збільшити цінність своїх послуг.
- вже самостійно стоїш на цвяхах і тепер хочеш до кінця розкрити можливості цієї практики і почати професійно ставити інших людей.
після закінчення курсу ти:
- Впевнено і безпечно встанеш сам на дошку. Зміцниш здоров'я, волю і дисципліну.
- Зможеш заробляти від 3000 руб за сесію відразу після навчання, працюючи не виходячи з дому
- Навчишся справлятися зі страхами і підвищити стійкість до болю: до фізичної і душевної
- Завдяки персональному зворотному зв'язку ти отримаєш практичний досвід постановки на цвяхи, а не просто "голу" теорію.
- Отримаєш навик управління енергією і своїми станами. Розвинеш емпатію.
- Якщо ти вже допомагаєш людям (тренер, психотерапевт, коуч), то зможеш підняти цінність своїх послуг за допомогою нового інструменту, що допомагає розкрити потенціал людини
- Будеш стояти на дошці від 40 хвилин, впевнено, в кайф і безпечно.
- Зможеш заробляти від 3500 руб за сеанс ставлячи інших людей, працюючи там, де тобі комфортно.
- Навчишся трансформувати страх в енергію для реалізації своїх цілей, підвищити стійкість до болю (фізичної і душевної) і зміцниш здоров'я, волю і дисципліну.
- Отримаєш навик управління енергією і своїми станами (емоціями, часом, думками).
- Навчишся відчувати своє внутрішнє я, отримувати відповіді на свої питання і ясно бачити цілі.
- Отримаєш домашній інструмент перезавантаження після робочого дня, зняття напружень, стресу і депресій.
Вступна лекція
Модуль 1
Урок 1. Структура підготовчих практик
Урок 2. Практика гармонізуюче дихання
Урок 3. Практика знайомство з тілом
Урок 4. Активація нервової системи
Урок 5. Перехресне розслаблення
Урок 6. Спеціальна медитація на посилення
Урок 7. Підготовка до самостійного вставання
Урок 8. Самостійне вставання
Модуль 2
Урок 1. Бути провідником