Обучение "100$ to 1M$ Open Forex Trading Hub" (Максим Бондаренко)
Навчальний курс ' від Максима Бондаревського - 100$ до 1m$' в Forex Trading Hub-ваш шлях до успіху на ринку.
Отримайте професійне навчання в трейдингу з експертом в трейдингу.
Приєднуйтесь до складчини і економте!
Досягнення фінансових цілей разом!
опис курсу
Так.... Мабуть пора обговорити навчання на прохання трудящих....
Давайте почнемо ось з чого:
11. Також протягом цього місяця є можливість зібратися знову на вебінарі для відповідей на питання або оновлення будь-якої з тем.
Для тих, хто прийме рішення проходити навчання - ми попередньо збираємося в скайпі - задаєте всі питання, що вас цікавлять, і далі вже рухаємося вперед.
Хто справді готовий вчитися, прийнявши все вище сказане - пишіть у ЛЗ.
І для всіх нових учасників чату: візьміть до уваги, тут я не даю рекоммендацій чи торгових сигналів. Я просто ділюся своїми ідеями. Спасибі.
Невелике ознайомлювальне відео
Навчальний курс ' від Максима Бондаревського - 100$ до 1m$' в Forex Trading Hub-ваш шлях до успіху на ринку.
Отримайте професійне навчання в трейдингу з експертом в трейдингу.
Приєднуйтесь до складчини і економте!
Досягнення фінансових цілей разом!
опис курсу
Так.... Мабуть пора обговорити навчання на прохання трудящих....
Давайте почнемо ось з чого:
- Прошу взяти до уваги, що я не гуру фінансових ринків, не вчитель, не викладач, коуч або ще хтось із подібних хлопців. У мене немає досвіду викладання, подачі матеріалу, армії успішно натренованих трейдерів-мільйонерів або своїх мільйонних рахунків. Зате бувають свої сливи і стоплоси в основному по несистемних входів і перевищень.
- Я просто оператор торгової системи, яка навіть не має назви.
- Ніколи не планував нікого вчити, так вийшло, знову ж таки, на прохання трудящих (я довго пручався).
- Нікого не тягну навчатися, але раз є затребуваність - треба її заповнити.
- В першу чергу це навчання вигідно для мене, а не для вас... Головна моя мотивація-отримати від вас через навчання поліпшення своїх навичок торгівлі, особливо психологічних, з технічними, начебто, все нормально. Гроші, звичайно - не на останньому місці, потім ми і тут.
- Свої навички я отримував дуже боляче і довго, через великі втрати і обмеження протягом 5-ти років. Я не можу дати їх дешево. Хоча для кожного це поняття-своє.
- Є основна, базова конструкція, по якій ми будемо працювати і шукати точки входу... У неї дуже прості умови і її легко виявити на графіку. Наше основне завдання буде-відточити навик знаходження ТВ всього по одному інструменту...
- Я спеціально не даю 100500 різних способів входу. Чим простіше-тим краще.
- Цей інструмент можна використовувати на голому графіку, для роботи вам нічого більше не знадобиться.
- Далі ми нашаровуємо на цю справу додаткові індикатори, вони все опціональні, можете ними користуватися, чи ні - ваша справа. Вони платні (я сам купив і користуюся, відношення до сервісу не маю ніякого).
- Ці індикатори допоможуть більш точно фільтрувати точки входу, але відбуватися вони будуть всерівно виходячи з того, що малює ціна, а не індикатор.
- Система буде припускати як роботу всередині дня, так і среднесрок.
- З минулою групою ми вклалися в 4 онлайн заняття, так само, при виникненні питань - завжди на зв'язку і можемо зібратися знову.
- Навчання відбувається в режимі роботи на реальні гроші (мої). Я прихильник такого ставлення до роботи, коли повинна бути "шкура на кону", а не, як в основному прийнято у всяких гуру - постфактум, на історії ми всі дуже розумні. Робота протягом дня при виникненні торгової ситуації - ми розбираємо все детально в чаті групи з навчання.
- Тобто ми вчимося в режимі повного занурення, практично кожен день, це дасть найкращий ефект.
11. Також протягом цього місяця є можливість зібратися знову на вебінарі для відповідей на питання або оновлення будь-якої з тем.
Для тих, хто прийме рішення проходити навчання - ми попередньо збираємося в скайпі - задаєте всі питання, що вас цікавлять, і далі вже рухаємося вперед.
Хто справді готовий вчитися, прийнявши все вище сказане - пишіть у ЛЗ.
І для всіх нових учасників чату: візьміть до уваги, тут я не даю рекоммендацій чи торгових сигналів. Я просто ділюся своїми ідеями. Спасибі.
Невелике ознайомлювальне відео
https://t.me/Road_100_to_1M
Останнє редагування: