Добрий день вже оброблена заявкаДобрий день, як оплатити ?
Здорові стопи (Анна Панькіна) - Спільні покупки
Цей марафон необхідний всім, хто носить взуття. Що буде на курсі? Розслаблення і зняття напруга зі стоп і ніг Активізація стоп Пробудження кожного пальця Мобільність голеностопа Стабільність і функціональність голеностопа Рухливість тазостегнових суглобів і зміцнення сідниць Поліпшення...skladchina-ua.com
дд. записатися)Доброго дня. Готовий оплатити
Сам себе дизайнер. Планировка и ремонт. Тариф Самостоятельно (Мария Шеврина)
дд. готовоДобрий день! Хочу придбати, оплатити монетами
Тайны Таро. Как обрести силу и видеть будущее (Николай Журавлев)
[Аудиокнига] Загадочное Таро Уэйта. Глубинный смысл каждой карты (Тереза Славович-Досаева, Олеся Сид
Тайны консультирования на картах таро (Надежда Тинская)
відповіли вжеСкажіть будьласка , якщо курс значиться як « придбаний» як його купити? Залишила повідомлення в темі але нажаль ніхто не відповідає
Добрий день очікувавшиДобрий день готов оплатити, Ольга Берг терапия как творчество
Вітаю. Я правильно зрозуміла, що відповіді на моє прохання я не отримаю і мені слід шукати матеріал на інших майданчиках? Мовчання модераторів вводить в ступор. В правилах - повинні відповісти протягом стількох то діб, насправді - тиша і жодної реакції. Якщо я записалася в список, то мені МК потрібен саме зараз і я готова почекати якийсь час, оговорений правилами, але суцільна тиша і ігнор - мені зовсім не зрозуміла з точки зору популяризації і розвитку сайту.Вітаю. Чекаю на курс: https://skladchina-ua.com/threads/shkatulochka-poncho-i-dzhemper-s-ehffektom-karakulchi-anna-fedoseeva.126916/
Буду вдячна, якщо візьмете заявку в роботу. Дякую.
дд. у складчині всього один учасник. На цьому курсі ніхто не заробить, тому ніхто не бере з організаторів. Я візьму цю складчину в організацію, через тиждень десь.Вітаю. Я правильно зрозуміла, що відповіді на моє прохання я не отримаю і мені слід шукати матеріал на інших майданчиках? Мовчання модераторів вводить в ступор. В правилах - повинні відповісти протягом стількох то діб, насправді - тиша і жодної реакції. Якщо я записалася в список, то мені МК потрібен саме зараз і я готова почекати якийсь час, оговорений правилами, але суцільна тиша і ігнор - мені зовсім не зрозуміла з точки зору популяризації і розвитку сайту.
Якщо внесок лишеться на вказаному рівні (41,7грн.) готова чекати. Дякую.дд. у складчині всього один учасник. На цьому курсі ніхто не заробить, тому ніхто не бере з організаторів. Я візьму цю складчину в організацію, через тиждень десь.
Підтримую. У складчин статус Придбаний. Організуйте будь-ласка. хочу придбати ці курси.Добрий день.
Написав, що готов оплатити 3 складчини, (3 частини 1 курсу):
[Арканум] 4 і 5 Малих Арканів / 4 и 5 Малых Арканов (Роман Сафронов) - Спільні покупки
[Арканум] 4 и 5 Малых Арканов (Роман Сафронов) Сефіротіческая магія має на увазі під собою 2 глобальних способу взаємодії і розвитку в навколишньому світі Перший-розвиток по вертикалі: є напрацюванням станів взаємодії із зовнішніми енергіями, виходи в більш високочастотні стани, підвищення...skladchina-ua.com[Arcanum] 6 І 7 Малих Арканів / 6 И 7 Малых Арканов (Роман Сафронов) - Спільні покупки
Онлайн-курс Романа Сафронова 6 І 7 МАЛИХ АРКАНІВ РОБОТА З ЕГРЕГОРАМИ І СВІТАМИ з 17 березня | о 20:00 за Мск по середах / 4 заняття по 3 години вартість 6000 рублів Сефіротіческая магія має на увазі під собою 2 глобальних способу взаємодії і розвитку в навколишньому світі Перший-розвиток...skladchina-ua.com[Arcanum] 8 І 9 Малих Арканів / 8 И 9 Малых Арканов (Роман Сафронов) - Спільні покупки
Онлайн-курс Романа Сафронова 8 І 9 МАЛИХ АРКАНІВ ПОРТАЛИ ТА ВНУТРІШНЯ СИЛА з 14 квітня | о 20:00 за Мск по середах / 4 заняття по 3 години вартість 6000 рублів Сефіротіческая магія має на увазі під собою 2 глобальних способу взаємодії і розвитку в навколишньому світі Перший-розвиток по...skladchina-ua.com
Пройшло вже декілька днів. Може хтось з модераторів будь-ласка видати матеріал, я готов одразу оплатит всі складчини. Тим паче, і учасників вже набралося не мало.
Коли хтось з організаторів організує курс, про який я, і не тільки я писала вище?Добрий день. Прошу організувати цей курс, він вже придбаний, потрібен організатор:
[Арканум] 4 і 5 Малих Арканів / 4 и 5 Малых Арканов (Роман Сафронов) - Спільні покупки
[Арканум] 4 и 5 Малых Арканов (Роман Сафронов) Сефіротіческая магія має на увазі під собою 2 глобальних способу взаємодії і розвитку в навколишньому світі Перший-розвиток по вертикалі: є напрацюванням станів взаємодії із зовнішніми енергіями, виходи в більш високочастотні стани, підвищення...skladchina-ua.com[Arcanum] 6 І 7 Малих Арканів / 6 И 7 Малых Арканов (Роман Сафронов) - Спільні покупки
Онлайн-курс Романа Сафронова 6 І 7 МАЛИХ АРКАНІВ РОБОТА З ЕГРЕГОРАМИ І СВІТАМИ з 17 березня | о 20:00 за Мск по середах / 4 заняття по 3 години вартість 6000 рублів Сефіротіческая магія має на увазі під собою 2 глобальних способу взаємодії і розвитку в навколишньому світі Перший-розвиток...skladchina-ua.com[Arcanum] 8 І 9 Малих Арканів / 8 И 9 Малых Арканов (Роман Сафронов) - Спільні покупки
Онлайн-курс Романа Сафронова 8 І 9 МАЛИХ АРКАНІВ ПОРТАЛИ ТА ВНУТРІШНЯ СИЛА з 14 квітня | о 20:00 за Мск по середах / 4 заняття по 3 години вартість 6000 рублів Сефіротіческая магія має на увазі під собою 2 глобальних способу взаємодії і розвитку в навколишньому світі Перший-розвиток по...skladchina-ua.com
Доброго дня, Квіточко, організуйте, будь-ласка, цю складчину. Дуже-дуже потрібна, вже не знаю кому писати. Дякую)
Просимо організувати. Дуже потрібен матеріал.Організуйте будь ласка ці складчини. Вже і в коментарях писала, багато людей готових купити.
Так, організуйте ці складчини. Готов одразу оплатити.Організуйте будь ласка ці складчини. Вже і в коментарях писала, багато людей готових купити.
Добрий день. Вже прорекламували складчини по малих арканах на форумі, особливо в розділі "Бажані курси". Там декілька осіб вже написали. Сподіваюся, ви взяли завки по цих складчинах в роботу?Багато питань про те коли буде організовані складчини. Багато разів вже відповідав.
В місяць у нас близько 600 нових заявок на проведення складчин. У нас мало дуже організаторів. Ми справляємося проводити десь 400 нових складчин на місяць.
Якщо ви хочете швидше, щоб ми взяли вашу заявку в роботу, то прорекламуйте будь ласка складчину на нашому форумі, яку ви хочете.
дд. Вся інформація у реквізитахДоброго вечора!
Підкажіть, будь ласка, як я можу придбати цей курс?
Курс з продажу товарів на маркетплейсах. Pro (Олександр Штабура) - Спільні покупки
КУРС З ПРОДАЖУ ТОВАРIВ НА МАРКЕТПЛЕЙСАХ Запусти свій товарний бізнес за 1 місяць з доходом від 1000$ Олександр Штабура Власник 12 інтернет-магазинів для кого пiдiйде навчання Цей курс точно підійде для тебе якщо ти...skladchina-ua.com
Доброго дня. Найближчим часом відкриємо реквізити швидше за все. організатор проходить перевіркуДоброго дня. Я ще у червні написала що готова оплатити курс, сьогодні зробила відміну і знову зайшла в основний запис. Знову написала що готова оплатити. Підскажіть, що далі? Чому нічого не відбувається? )
Курс :Придбаний Fixme. Тариф-Максимум (Уляна Вернер)