Margotte
Платежі на картку не приймаються
Пишіть в листуванні час та суму
Останнє редагування модератором:
Пишіть в листуванні час та суму
заборонено публікувати дані переказів у відкритих розділах
Здравствуйте! Хочу оплатить картой приватПоздравляю! Уважаемые участники клуба, по данной теме оставляйте, пожалуйста, заявки на пополнение кошелька форума украинской банковской картой. С вами свяжется организатор или модератор и выдаст банковские реквизиты карты в личных сообщениях. Спасибо.
Хочу поповнити банківською картоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
На ті самі що вчора. Просто там пишіть часта сумуДоброго вечора ,хочу поповнити баланс картою
Хочу поповнити українською картоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Я Вам відправила вчора реквізитиХочу поповнити картою
я хочу пополнить картуВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Вітаю. Так, в тому листуванні пишіть. Якщо збереглось. Відправила зновуДоброго вечора. Хочу поповнити банківською картою. Ви вже надавали реквізити, по ним можна сплачувати чи кожен раз сюди писати?
А якщо курс, який я хочу придбати, коштує лише 116 грн.? Що мені робити в такому разі? У мене немає потреби поповнювати на 500 грн.Вітаю . від 500 грн можна тут поповнити баланс карткою https://skladchina-ua.com/mjc-credits/buy-credit/
Я вибачаюсь, але я не отримав від Вас жодного повідомлення, продублюйте будь ласкаВсіх вітаю! Потрапила в форс мажор не було змоги навіть відкрити сайт.
Тепер форум працює в нормальному ритмі.
Всім відіслала реквізити в особистих.. Можете ставити питання там.
Вибачте за незручності.
Всім гарного дня! ?