Тут лише через приват, не через форму на сайті. Якщо проблеми з зарахуванням, то пишіть в службу підтримки з прикріпленим чекомДоброго дня! Оплачено сегодня 510 гривен, картой Мир в рублях. Зачислите это на мой кошелек. Кому выслать подтверждение оплаты?
Благодарю! Уже создан тикет. Жду ответаТут лише через приват, не через форму на сайті. Якщо проблеми з зарахуванням, то пишіть в службу підтримки з прикріпленим чеком
І я хочу поповнити картою будьласкаЯ відправила номер картки приват. Платите, і я зараховую монети.
Служба підтримки, і там вибирайте темуа как написать в техподдержку, подскажите, пож.
Хочу оплатити картоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Хочу поповнити картоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Картка та сама. Пишіть в тому листуванні час та сумуХочу оплатити карткою