Що нового?

Поповнення гаманця форуму банківською карткою

SaraSchmit

New member
Підкажіть будь ласка, якщо курс придбаний, щоб його викупити мені потрібно попоанити гаманець чи напряму організатору? Якщо потрібно сплачувати через гаманець, то я хочу плпланити його картою.

Квітка

Модератор
Команда форуму
Підкажіть будь ласка, якщо курс придбаний, щоб його викупити мені потрібно попоанити гаманець чи напряму організатору? Якщо потрібно сплачувати через гаманець, то я хочу плпланити його картою.
Пополнювати потрібно, якщо вам організатор видав реквізити. Організатор видасть вам інформацію по оплатам. У складчині, в якій ви берете участь, немає організатора.

SaraSchmit

New member
Пополнювати потрібно, якщо вам організатор видав реквізити. Організатор видасть вам інформацію по оплатам. У складчині, в якій ви берете участь, немає організатора.
Я вірно зрозуміла, що чекати на інформацію по цьому курсу не варто? Тобто він по факту не придбаний?

Квітка

Модератор
Команда форуму
Я вірно зрозуміла, що чекати на інформацію по цьому курсу не варто? Тобто він по факту не придбаний?
  1. Там була заявка від організатора, у нього є матеріал. Він зараз проходить перевірку.Ми не можемо просто взяти і кинути людину, тому що вам потрібен матеріал зараз.
  2. Якщо автор українець, то завжди є сенс чекати. Ми проводимо всі складчини від українських авторів, але інколи треба чекати кілька місяців.
  3. Якщо дуже потрібен матеріал, то напишіть у службу підтримки, ми по закритій базі подивимося, але й сплатити тоді треба буде більше.

Nefertari

Member
вітаю. не була давно. все ще є проблеми з поповненням через картку бачу/
тому як на карту кому скинути, щоб поповнити з %?

Реакції: Rio
Угорі