Пополнювати потрібно, якщо вам організатор видав реквізити. Організатор видасть вам інформацію по оплатам. У складчині, в якій ви берете участь, немає організатора.Підкажіть будь ласка, якщо курс придбаний, щоб його викупити мені потрібно попоанити гаманець чи напряму організатору? Якщо потрібно сплачувати через гаманець, то я хочу плпланити його картою.
Я вірно зрозуміла, що чекати на інформацію по цьому курсу не варто? Тобто він по факту не придбаний?Пополнювати потрібно, якщо вам організатор видав реквізити. Організатор видасть вам інформацію по оплатам. У складчині, в якій ви берете участь, немає організатора.
Я вірно зрозуміла, що чекати на інформацію по цьому курсу не варто? Тобто він по факту не придбаний?
ДобриВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн
- При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.
Вітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн
- При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.