Підкажіть будь ласка, якщо курс придбаний, щоб його викупити мені потрібно попоанити гаманець чи напряму організатору? Якщо потрібно сплачувати через гаманець, то я хочу плпланити його картою.
Підкажіть будь ласка, якщо курс придбаний, щоб його викупити мені потрібно попоанити гаманець чи напряму організатору? Якщо потрібно сплачувати через гаманець, то я хочу плпланити його картою.
Пополнювати потрібно, якщо вам організатор видав реквізити. Організатор видасть вам інформацію по оплатам. У складчині, в якій ви берете участь, немає організатора.
Пополнювати потрібно, якщо вам організатор видав реквізити. Організатор видасть вам інформацію по оплатам. У складчині, в якій ви берете участь, немає організатора.
Там була заявка від організатора, у нього є матеріал. Він зараз проходить перевірку.Ми не можемо просто взяти і кинути людину, тому що вам потрібен матеріал зараз.
Якщо автор українець, то завжди є сенс чекати. Ми проводимо всі складчини від українських авторів, але інколи треба чекати кілька місяців.
Якщо дуже потрібен матеріал, то напишіть у службу підтримки, ми по закритій базі подивимося, але й сплатити тоді треба буде більше.