Що нового?

Поставити питання

BRo

New member
Доброго дня! Вже кілька місяців я і декілька людей не можемо отримати курс, який оплатили. Організатор кудись загубився, не відповідає. Можна з цим щось зробити?
Писав скаргу на сайті, але також нема відповіді.
Посилання на курс:

fenix_lu

New member
Добрий день, чи можна отримати курс, в статусі придбаний, @Квітка організатор

OkSaNaGN

New member
Доброго дня. Готова оплатити курс. Курс в статусі придбаний організатора немає, під курсом написала коментар «готова оплати» але відповіді немає уже тривалий час. Дякую.

Квітка

Модератор
Команда форуму
Доброго дня! Вже кілька місяців я і декілька людей не можемо отримати курс, який оплатили. Організатор кудись загубився, не відповідає. Можна з цим щось зробити?
Писав скаргу на сайті, але також нема відповіді.
Посилання на курс:
у службі підтримки задайте питання) тут точно не будемо його вирішувати

Квітка

Модератор
Команда форуму
Доброго дня. Готова оплатити курс. Курс в статусі придбаний організатора немає, під курсом написала коментар «готова оплати» але відповіді немає уже тривалий час. Дякую.
Доброго дня треба чекати від 1 години до трьох тижнів

super_grechka

New member

хочу оплатити

Добрий день. Оплатила 3 курси більше ніж 3 дні тому, але матеріалів у бібліотеці по жодному з них так і не зʼявилося. Чи може я не там їх шукаю? Ай нід хелп 😢

Emolya

Member
Добрий день, чи можна отримати курс, в статусі придбаний, @Квітка організатор
оплачуйте, матеріал придбаний.

sovuh

New member
Доброго дня! У 5 темах з книгами записався в основний список, і написав що готовий оплатити. Скільки +- очікувати посилання для оплати?

Lll777

New member
Доброго дня, як можна оплатити цей курс?

Квітка

Модератор
Команда форуму

хочу оплатити
скоро відкриємо реквізити

Квітка

Модератор
Команда форуму
Добрий день. Оплатила 3 курси більше ніж 3 дні тому, але матеріалів у бібліотеці по жодному з них так і не зʼявилося. Чи може я не там їх шукаю? Ай нід хелп 😢
Добрий день. відповів у службі підтримки

Квітка

Модератор
Команда форуму
Доброго дня! У 5 темах з книгами записався в основний список, і написав що готовий оплатити. Скільки +- очікувати посилання для оплати?
Доброго дня! там мало людей. І поки я зайнятий іншими складчинами

Квітка

Модератор
Команда форуму

Квітка

Модератор
Команда форуму
Доброго дня, як можна оплатити цей курс?
Доброго дня, запишіться в складчину і вам прийдуть реквізити

matvig

New member
Добрий день, хотів би оплатити цей курс, бачу статус "Придбаний", але реквізитів немає

Poli_m

New member
вітаю!чи можна якось видаляти залишені повідомлення під складчинами чи вже у бібліотеці? а то я пізно прочитала правила(

mr_loop

Member
Добрий день!

Хочу придбати цей курс, бачу статус "Придбаний", але реквізитів немає.

Квітка

Модератор
Команда форуму
Добрий день!

Хочу придбати цей курс, бачу статус "Придбаний", але реквізитів немає.
Добрий день! там поки мало людей. Якщо хочете можемо прорекламувати складчину, щоб більше людей зібралося. Послуга платна

Квітка

Модератор
Команда форуму

Dattel

New member
Добрий день. Хочу придбати цей курс. Придбаний, але немає організатора.

Испанский по методу Ильи Франка

Volna

New member
Вітаю, поповнила гаманець і у двох складчинах написала, що готова оплатити. Подивіться, будь ласка!

Ольга_S

New member
Вітаю! досить написати в темі що готові оплатити. Дякую
Доброго дня, написала, що хочу оплатити вже не раз, очікую з серпня 2024 року на придбаний курс! Будь ласка, організуйте його!

Tatka2025

New member
Здравствуйте, чтобы купить курс надо ждать когда все 22 человека наберутся или необязательно? Вроде курс доступен но только один желающий. Это я.

Квітка

Модератор
Команда форуму
Привіт Краще його оплачувати 15 потік,

Квітка

Модератор
Команда форуму
Здравствуйте, чтобы купить курс надо ждать когда все 22 человека наберутся или необязательно? Вроде курс доступен но только один желающий. Это я.
Здравствуйте необязательно. у нас есть платная услуга рекламы складчины, если нет орга

Угорі