[Ревитоника] Молодость и сияние глаз. 2020 (Анастасия Дубинская)
результати після проходження курсу:
- йдуть набряки і припухлість повік
- зникають мішки під очима, надмірна волога під шкірою і навколо очей
- пропадають гусячі лапки, складки і зморшки
- відновлюється колір шкіри-більше ніяких темних кіл навколо очей!
- розгладжується лоб, піднімаються брови
програма відеокурсу
Тиждень 1. Загальне поліпшення області очей
Тиждень 2. Геть набряклість!
Тиждень 3. Ясний погляд і ліфтинг повік
Тиждень 4. Ваша індивідуальна програма
Тиждень 1. Загальне поліпшення області очей
Тиждень 2. Геть набряклість!
Тиждень 3. Ясний погляд і ліфтинг повік
Тиждень 4. Ваша індивідуальна програма
"За 8 років практики через мої руки та індивідуальні консультації пройшли понад 3 тисячі осіб, а навчальні програми та вебінари освоїли десятки тисяч. Я буквально на кінчиках пальців знаю, яким чином змінюється наше обличчя з віком, як ці зміни пов'язані зі скелетно-м'язової основою особи, з нашою поставою, харчуванням і навіть настроєм».
Анастасія Дубінська
Психофізіолог, нейропсихолог. Засновник і керівник школи «Ревітоніка». Науковий співробітник Московського науково-практичного центру медичної реабілітації, спортивної та відновної медицини при департаменті охорони здоров'я Москви. Один з провідних практикуючих експертів з природного омолодження та антивікового масажу обличчя та шиї.
Анастасія Дубінська
Психофізіолог, нейропсихолог. Засновник і керівник школи «Ревітоніка». Науковий співробітник Московського науково-практичного центру медичної реабілітації, спортивної та відновної медицини при департаменті охорони здоров'я Москви. Один з провідних практикуючих експертів з природного омолодження та антивікового масажу обличчя та шиї.
Продажник:
https://revitonica.ru/courses/page/2/
Останнє редагування модератором: