Що нового?

Придбаний [Ревітоніка] Молодість і сяйво очей, 2020 (Анастасія Дубинська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 1 з 49
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 38.2 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
[Ревитоника] Молодость и сияние глаз. 2020 (Анастасия Дубинская)

які естетичні проблеми в області очей ви знаєте? Напевно ви назвете набряклість або, навпаки, візуальне западання очей, нависання шкіри на верхньому столітті, мішки і грижі. Більшість цих дефектів запускає загальний дисбаланс тканин обличчя з боку скроневої, виличної і лобової областей, а значить, і підхід до позбавлення від них повинен бути комплексним, а не точковим.

результати після проходження курсу:
  • йдуть набряки і припухлість повік
  • зникають мішки під очима, надмірна волога під шкірою і навколо очей
  • пропадають гусячі лапки, складки і зморшки
  • відновлюється колір шкіри-більше ніяких темних кіл навколо очей!
  • розгладжується лоб, піднімаються брови
програма відеокурсу
Тиждень 1. Загальне поліпшення області очей

Тиждень 2. Геть набряклість!

Тиждень 3. Ясний погляд і ліфтинг повік

Тиждень 4. Ваша індивідуальна програма

"За 8 років практики через мої руки та індивідуальні консультації пройшли понад 3 тисячі осіб, а навчальні програми та вебінари освоїли десятки тисяч. Я буквально на кінчиках пальців знаю, яким чином змінюється наше обличчя з віком, як ці зміни пов'язані зі скелетно-м'язової основою особи, з нашою поставою, харчуванням і навіть настроєм».

Анастасія Дубінська
Психофізіолог, нейропсихолог. Засновник і керівник школи «Ревітоніка». Науковий співробітник Московського науково-практичного центру медичної реабілітації, спортивної та відновної медицини при департаменті охорони здоров'я Москви. Один з провідних практикуючих експертів з природного омолодження та антивікового масажу обличчя та шиї.

Продажник:
https://revitonica.ru/courses/page/2/

Останнє редагування модератором:
Угорі