найповніший тариф тут https://skladchina-ua.com/threads/Курс-з-продюсування-Тариф-Чорний-Ящик-Еліна-Жгенті.156107/Хочу придбати цей курс або щось інше від цього автора, але мені не відповідають…Курс по продюсированию. Тариф Профи (Элина Жгенти) - Спільні покупки
КУРС ПО ПРОДЮСИРОВАНИЮ, при помощи которого ты начнешь стабильно зарабатывать от 100.000 ₽ ежемесячно, даже если ты совсем новичок! МОДУЛЬ О - Как устроен курс МОДУЛЬ 1 (2 недели) - Старт запуска Что такое запуски и как на них заработать Роли в запусках: продюсер, эксперт и специалист Как...skladchina-ua.com
Чекати далі? Яка ймовірність, що курс вдасться купити?
готовоГотова оплатити Вижу насквозь. Тариф с тренингом (Владислава Туркина)
дякую! записалась
Вітаю. Потрібно чекати доки зявиться організатор. Скиньте тут посилання на складчини бажані. Можливо я зможу допомогти.Добрий вечір, записалася в три складчини, написала,що готова оплатити, але вже декілька днів немає ніякої реакції.
Допоможіть,будь ласка!
Дякую!
Дуже дякую за відповідь! Хочу прибдати:Вітаю. Потрібно чекати доки зявиться організатор. Скиньте тут посилання на складчини бажані. Можливо я зможу допомогти.
дд. вас там немає в списку. Потрібно записатися і написати в теміДоброго дня, хочу купити курс. Немає організатора.
Матрица судьбы. Тариф Я сам (Катя Милаш) - Спільні покупки
Для кого курс: -Для тех, кто потерял себя и хочет разобраться в себе -Кто забыл, как радоваться жизни, не чувствует уверенности в себе, считает, что сбился с пути и хочет всё поменять -Для тех, кто хочет научиться справляться со своими страхами, чувством вины, обидами, проблемами в отношениях...skladchina-ua.com
дд. скоро подивлюся нові складчиниДобрий вечір, записалася в три складчини, написала,що готова оплатити, але вже декілька днів немає ніякої реакції.
Допоможіть,будь ласка!
Дякую!
Ви там вчора написали. Цього достатньо. Скоро подивлюсяГотовий оплатити
Сам себе дизайнер. Планировка и ремонт. Тариф Самостоятельно (Мария Шеврина)
Записалась в основний список і відмітилась в коментарі про готовність оплати
Вітаю, вибачте, але знімаю своє питання. Вже придбала в іншому місті. На все добре.дд. скоро подивлюся нові складчини
Доброго вечора! потрібно внизу написати, що готові оплатити. Цього достатньо.Матрица судьбы. Тариф Я сам (Катя Милаш) - Спільні покупки
Для кого курс: -Для тех, кто потерял себя и хочет разобраться в себе -Кто забыл, как радоваться жизни, не чувствует уверенности в себе, считает, что сбился с пути и хочет всё поменять -Для тех, кто хочет научиться справляться со своими страхами, чувством вины, обидами, проблемами в отношениях...skladchina-ua.com
Доброго вечора! Хочу оплатити курс. Немає організатора
потрібно внизу написати, що готові оплатити. Цього достатньо.Записалась в основний список і відмітилась в коментарі про готовність оплати
Дуже хочу придбати курс!
Доброго дня! потрібно внизу написати, що готові оплатити. Цього достатньо.Доброго дня! Дуже хочу придбати курс https://skladchina-ua.com/threads/Авторская-методика-вечной-стройности-Вся-программа-Наталья-Кротова.179706/ нажаль немає організатора
Дд. вы можете сами создать или напишите сюда я сам создам https://skladchina-ua.com/threads/Будь-ласка-організуйте-спільну-покупку.62/page-3Добрый вечер, хотела бы добавить курс, не понимаю как это сделать. где можно узнать информацию, не вижу на форуме
надо под складчиной написать о своем желанииЗаписалась на курс "Заговоры в магии, шепотки (Ирина Давыдова)" 24.10. статус "придбано".
Уже три недели нет организатора. Возьмите, пожалуйста, в раздачу.
Заговоры в магии, шепотки (Ирина Давыдова) - Спільні покупки
В сети много заговоров и не только, которые не правильно составлены, и конечно несут опасность тому кто берет их в работу, поэтому и был создан данный курс .Так же важно и произношение и проведение самого обряда В программе: Немного о магии Виды негативных магических воздействий Признаки...skladchina-ua.com
дд. очікувавши. дякуюДоброго дня, Квітка.
Під складчиною написав про готовність оплатити. Ви - організатор.
Скажіть, будь ласка, як отримати реквізити?
[Marketing Automation School] Автоматизатор Маркетингу. Тариф Знання (Максим Слободянюк) - Спільні покупки
Модуль 1. | Ввід в Marketing Automation School Тема: Організаційний урок Що таке Marketing Automation Процеси в маркетингу і для чого їх автоматизовувати Маркетинговий стек Канали комунікації Інструменти для візуалізації маркетингових воронок Результат: Розумієте сферу застосування...skladchina-ua.com
Добрий день! потрібно про це в самій бібліотеці написатиДобрий день! оплатила складчину, а посилання в бібліотеці не працює і видалено, що з цим робити?(
Добрий вечір! Ви там написали, цього достатньо. тепер очікуйте. дякуюДобрий вечір!
Хочу придбати 2 курси, але там немає організаторів:
Як отримати реквізити для оплати?
Дд. уже переписываемся в поддержкеДобрый вечер, создала тему с курсом, но видемо что-то сделала не так, не могли бы вы мне подсказать, как стать организатором?
https://skladchina-ua.com/threads/Школа-контент-містецтва-2-0-maneken.196180/
курс стоит 300$, могу ли я указать стоимость - 1000 грн за одного учасника?
Ну, вообще-то, как раз под складчиной ещё 24.10 и написала.надо под складчиной написать о своем желании
прочитайте пожалуйста все мои ответы в этой веткеНу, вообще-то, как раз под складчиной ещё 24.10 и написала.
поки чекайтеГотова придбати Обучение по reels и монтажу. Тариф Самостоятельный студент (Наташа Ведерникова)
ви нещодавно написали під складчиною. Цього достатньо. Тепер очікуйте.
Дд. поки чекайтеДобрий день! Готов оплатити курс https://skladchina-ua.com/threads/Магия-google-4-0-Тариф-pro-Игорь-Ивицкий.130376/.
Я вірно розумію, що він вже придбаний і після оплати, я відразу отримаю до нього доступ?
Дякую за відповідь.
Добрий ранок! А підкажіть, будь ласка, скільки потрібно чекати? І що саме ми чекаємо? Курс вже викуплений, він у вас на руках?Дд. поки чекайте
Добрий ранок! відповідав в цій темі раз 50. вище почитайте мої відповіді будь ласкаДобрий ранок! А підкажіть, будь ласка, скільки потрібно чекати? І що саме ми чекаємо? Курс вже викуплений, він у вас на руках?
Доброго дня. Я нещодавно взяв кілька сотень нових складчин. Поки чекайте, скоро подивимося. Дякую.Вітаю, як можна придбатись курс з тегом "придбаний" "Архитектура игр в Unity. Тариф Базовый (Илья Яковлев)" написав в коментарях готовий оплатити, скільки приблизно потрібно чекати чи можливо до когось треба звернутись ?