напишите в службу поддержки пжлнаписали уже несколько раз. прошло 2 недели , реакции нет. Угу напишите что вы 50 раз уже ответили.
напишите в службу поддержки пжлнаписали уже несколько раз. прошло 2 недели , реакции нет. Угу напишите что вы 50 раз уже ответили.
Доброго дня! https://skladchina-ua.com/threads/Поповнення-гаманця-форуму-банківською-карткою.120126/Доброго дня! Підскажіть будь ласка, чи можливо поповнити гаманець не через free касу? Перевести на картку приват банку, а ви на гаманець?
Вітаю)Вітаю! Ви можете задати питання тут.
Вітаю) дякую. скоро подивлюсяВітаю)
Як мені придбати курс?
[Targetorium] Media Buyer Pro TikTok.Тариф Базовий (Павло Антонов, Антон Марченко) - Спільні покупки
Модуль 1 Global TikTok/огляд рекламної платформи 1 Аудиторії TikTok: демографія, локації Плейсменти Як працює алгоритм tiktok Типи аукціонів: Auction + Reservation Можливості ТікТок: Collection ads + Catalogues, Display Card, SparkAdsСтруктура рекламного Кабінету, створення кампаній, груп...skladchina-ua.com
Здравствуйте. спасибо. скоро посмотрю. сейчас пока занятЗдравствуйте! Хочу оплатить этот курс (указал в коментах, обратной связи нет) https://skladchina-ua.com/threads/marketing-automation-school-Автоматизатор-Маркетингу-Тариф-Знання-Максим-Слободянюк.123829/
Нет организатора складчины и кнопка с реквизитами не отображается
Подскажите когда будет возможно приобрести данный курс?
Доброго дня. На даний монент нема моживості викупити курс. Не достатньо учасників. Придбаний стоїть, бо часто хтось заявляє, що має курс, модератор створює складчину а організатор не бере. Я записала собі, якщо з'явиться можливість то організую. Можливо хтось має, та організує. Або треба чекати більше учасниківДобрий день. На курс [Академія молодості] Beauty lab. Відновлення естетики обличчя та постави за 30 днів (Олена Гондорчин)
Вже є 4 учасники + 1 бажаючий, який відмітився в комментах. Чекаємо дуже на організатора
Дякую за відповідь! Я, нажаль, не дуже зрозуміла як тут працює вся система з організацією, викупом і т.д.. якщо я знайду ще учасників, це підвищить шанси на те, що курс таки стане доступним? Чи обов'язково треба набрати 40 людей, як заявлено в описі складчини? Вибачте за дурні питання)Доброго дня. На даний монент нема моживості викупити курс. Не достатньо учасників. Придбаний стоїть, бо часто хтось заявляє, що має курс, модератор створює складчину а організатор не бере. Я записала собі, якщо з'явиться можливість то організую. Можливо хтось має, та організує. Або треба чекати більше учасників
Та працює в принципі як і всі такі сайти. Звичайно підвищить. Зазвичай вдається викупити раніше ніж чекати 40 учасників. Або хтось організує в кого вже цей матеріал на руках. Більша активність на сайті, більше людей будуть бачити і записуватись. Якщо курс буде в наявності, Вам зразу прийде оповіщення.Дякую за відповідь! Я, нажаль, не дуже зрозуміла як тут працює вся система з організацією, викупом і т.д.. якщо я знайду ще учасників, це підвищить шанси на те, що курс таки стане доступним? Чи обов'язково треба набрати 40 людей, як заявлено в описі складчини? Вибачте за дурні питання)
Добрый день! Подскажите получилось проверить курс Слободянюка?Здравствуйте. спасибо. скоро посмотрю. сейчас пока занят
Доброго дня, Якщо буде 3 учасника то я викуплю цей курс.Добрий день. Хотіла придбати курс, але там немає орга. Написала, що готова оплатити і чекаю вже 2 тижні. Його взагалі можна придбати? Бо вже не знаю чекати чи ні.
Складні почуття. Тариф Базовий (Олеся Берген) - Спільні покупки
Сложные чувства. Тариф Базовый (Олеся Берген) про що проект: Ми будемо працювати з емоціями та станами, які зазвичай називають складними. Це-вина, сором, злість, агресія, фрустрація, безсилля, жалість, заздрість і ревнощі, образа і сумування, а так само з усіма тими процесами, які ці...skladchina-ua.com
А скиньте мені в особистому ту складчину.Здравствуйте, скажите пожалуйста, если статус " купленный",то курс уже есть и можно оплачивать? Участников , кроме меня нет просто , писала организатору курса несколько раз,она не отвечает.
Щось взагалі не розумію.Чому тоді в нього статут "придбаний"?Доброго дня, Якщо буде 3 учасника то я викуплю цей курс.
Я вище писала чому так буваєЩось взагалі не розумію.Чому тоді в нього статут "придбаний"?
Здравствуйте,эти есть у вас?Вітаю! Ви можете задати питання тут.
ОрганізовалаЗдравствуйте,эти есть у вас?
Завдяки щасливому життю через таро. Таро в сфері роботи, бізнесу, фінансів, професії (Анна Ковал
Завдяки щасливому життю через таро. Тариф Таро в сфері відносин та інтимної близькості (Анна Ковал
Пишу организатору,а ответа нет
ь)ь)
Організовала.Добрий день, готова оплатити висока самооцінка. Тариф Хочу з Практикою (Барбара Абламейко)
Здравствуйте. вас отметили потом убрали отметку и вы были выписан из библиотеки. вроде вас ошибочно отметили сначала. орг писал насчет вас. материал выдан в поддержкеЗдравствуйте, сделал оплату складчины https://skladchina-ua.com/threads/google-shopping-performance-max-expert-3-0-Академія-К2-promo.126097/ автор мне ответил, к сожалению я не смог это сделать сразу, был прилет в дом и было не до этого, но сейчас курс оплачен, но доступа к нему нету, я писал автору и высылал скрины, был ответ от автора "Кнопка Library на зборі, далі перше посилання з курсом ", но у меня ничего подобного нету
Доступа нету и кнопку Library также не вижу
тепер чекати коли орг з'явитьсяПідкажіть, як оплатити курс, який вже має статус "придбано" і отримати доступ до нього? Готовий оплатити написав, що роюити далі?
Чекати 5 днів це нормально?тепер чекати коли орг з'явиться
Іноді і більше треба. Статус прибданий, це те саме що і набір учасників коли немає організатора. Якщо організатора нема, то це значить, що матеріалів нема поки. Записуйтесь і чекайте, якщо в когось є матеріал, він організує та Ви отримаєте зразу оповіщення.Чекати 5 днів це нормально?
Записуйтесь, також пишіть в складчині готовий оплатити скоріше хтось побаче шо складчина востребувана і візьме їїНе розібралася - все ж таки організатора у цих 3 складчин, що я записалася, немає. Як довго чекати, поки їх хтось візьме? Поповнила гаманець на сайті - а сплатити не можу - такий облом... Може хтось з адмінів візьметься допомогти?
Вітання! Gadzhi просто створює складчини. він їх не проводить. Завтра або післязавтра подивлюся ваші повідомлення де ви залишали заявки. Очікуйте, будь ласка.Вітання! Підписалася на складчини, в яких немає модератора, але є статус "Придбаний" - написала "Готова придбати" - кнопка оплати не з"явилася. Адміни, допоможіть! А! Перепрошую, модер вже сьогодні з"явився - Gadzhi. Але кнопок "сплатити монетами немає.
внизу треба під складчиною написати що хочете оплатитиДопоможіть оплатити курс який є придбаним.
Добрый вечер достаточно внизу написать и мы посмотримДобрый вечер! Как мне купить этот курс https://skladchina-ua.com/threads/Вертикальное-равновесие-Тариф-Базовый-Евгения-Ведерникова.138008 ? Помогите пожалуйста
Добрий день у другому варіанті більше матеріалу.Добрий день, чи може хтось роз'яснити яка різниця між курсами доктора Толстікової в тарифі базис та тарифі оптима. Знаю,що там консультація додатково при покупці , але чим відрізняються саме у записах, які тут опубліковані?Дякую
доброго дня інші троє учасників можуть відмовитися платити 400 грн. Тема створена у вівторок пропоную кілька тижнів почекати, напевно, ще люди вступлять. Можете прорекламувати складчину.Всім доброго дня, стою в черзі на Махінову, підкажіть будь ласка якщо 4 учасника є і ми погоджуємось на покупку курсу за вартість курсу поділеного на 4? так модна купити? До кого звертаитсь з цього питання?
Вже писав, але нічого не змінюється на протязі 2 тижнів. Допоможіть)внизу треба під складчиною написати що хочете оплатити
уже раз 100 писал в открытых темах. смотрим от 1 дня до 2 недель новые заявки. Пожалуйста ожидайте. Потом вы всегда можете позвать новых участников, тогда больше желание проводить.Да, написала уже неделю назад, буду ждать ответа.
дякую. сьогодні або завтра подивимося. Дякую за повідомлення.Хочу придбати курс - абсолютний ZBrush за методикою: "ментальний гештальт". Тариф Послушник
Коли можна очікувати?
уже раз 100 писал в открытых темах. смотрим от 1 дня до 2 недель новые заявки. Пожалуйста ожидайте. Потом вы всегда можете позвать новых участников, тогда больше желание проводить.
сьогодні або завтра подивлюся. Чекайте будь ласка. Також ви можете написати в службу підтримкивже місяць чекаємо на організатора на курси:
1. [Школа Калачакра] Аштакаварга (Вікторія Іванова)
2.Накшатра Уттарабхадрапада. Глубокий анализ (Анна Ласточкина)
- [Школа Ведических Знаний Ананта] Таджака Шастра и Варшапхала. Годовой прогноз-соляр
- [Школа Калачакра] передбачення за допомогою Вімшоттарі Даші (Вікторія Іванова)
ДД. взявши. пишіть будь ласка під самою складчиною про своє бажанняДоброї ночі!
Дуже хочу цей курс!
Допоможіть, будь ласка, придбати
Фейсбілдинг "Курс 40+" (Євгенія Баглик) - Спільні покупки
Автор: Євгенія Баглик Вправи спрямовані на підтяжку обличчя; вправи на поставу. даний курс допоможе: повернути особі колишню пружність і чіткість форм згладити мімічні зморшки і заломи прибрати набряклість обличчя поліпшити колір і тургор шкіри загальмувати процеси старіння...skladchina-ua.com
дд. готовоДобрий день. Хочу придбати цей курс https://skladchina-ua.com/threads/Оракул-ци-мень-Оксана-Дружченко.72180/#post-164643. Статус в нього придбаний, під курсом написала вже.
сьогодні або завтра подивлюся. Чекайте будь ласка. Також ви можете написати в службу підтримки
Всю інформацію надали.Добрий день.
Скажіть, будь ласка, із матеріалами складчини https://skladchina-ua.com/threads/go-it-Онлайн-курси-java-gojava-ee-online.82297/ якісь проблеми.
В бібліотеці не з'являється, терміни наче вже пройшли. Пишу в темі бібліотека складчини - ніхто не відповідає.
Хотілось би знати, коли будуть матеріали.
Дякую!
Добрий вечір . Як придбати курс Придбаний Курс макарон от Ольги Пениоза. Стандартный пакет (Ольга Пениоза) таВітаю! Ви можете задати питання тут.
Вітаю! Ви можете задати питання тут.
Добрий день. Матеріал давно виданий. Пам'ятайте про 3 дніДобрий день.
Скажіть, будь ласка, із матеріалами складчини https://skladchina-ua.com/threads/go-it-Онлайн-курси-java-gojava-ee-online.82297/ якісь проблеми.
В бібліотеці не з'являється, терміни наче вже пройшли. Пишу в темі бібліотека складчини - ніхто не відповідає.
Хотілось би знати, коли будуть матеріали.
Дякую!
Добрий день. поки чекаємоДобрий день. Хочу придбати цей курс https://skladchina-ua.com/threads/Експерт-Таро-Тариф-Базовий-Анастасія-Ликова.116440/
Добрий день. поки чекаємоПривіт. Куди треба написати, щоб придбати цей курс? https://skladchina-ua.com/threads/Гроші-Тариф-Самостійний-Вадим-Санжаров.115524/
Вже написала під курсом і в іншій темі. Чекаю з серпня місяця і тиша.
Добрый день. можете, но лучше в поддержке тоже написать я подправлюДобрый вечер, могу ли я добавить курс или это делает модератор ?
Добрий вечір внизу під складчиною досить, що написали. чекайте скоро подивлюся. ДякуюДобрий вечір . Як придбати курс Придбаний Курс макарон от Ольги Пениоза. Стандартный пакет (Ольга Пениоза) та
Придбаний [Foxclab] Шоколадные конфеты с глянцевым декором. Стандартный пакет (Ольга Пениоза, Олег Хотько
є таке https://skladchina-ua.com/threads/Іноземні-мови-Фільми-та-серіали-англійською-з-субтитрами-від-puzzle-movies-puzzle-movies-com-№3-на-1-рік-з-01-05-2023.168730/Puzzle Movies: фільми та серіали англійською з субтитрами. Підписка на 2 роки - Спільні покупки
Підписка на 2 роки. Вам будуть доступні всі фільми, мультфільми та серіали без обмежень: фільми: 2200 + серіали: 430 + Мультфільми: 240 + що дає платний доступ? подвійні субтитри російські субтитри допоможуть вловити сенс того, що відбувається, а англійські сприймати оригінальну...skladchina-ua.com
Хочу придбати курс
готовоПінетки-черевички (Світлана Большакова) - Спільні покупки
Нарешті у мене вийшов довгоочікуваний Мк по пинеткам черевичкам! . У Мк входить: Відео тривалістю 2 години. PDF опис всього, що відбувається у відео. У майстер класі я в'яжу на розмір 3-6 міс. І розповідаю як зв'язати на інші розміри! Вартість 500₽...skladchina-ua.com
Хочу придбати курс
Добрий день. поки чекаємоДобрий день!
Хочу придбати цей курс:
[businessgeneration] Быстрый запуск товарного бизнеса. Тариф Стандарт (Эндрю Чаров)
Написав у коментарах "готовий оплатити"
Добрий день. поки чекаємо
Добрий день! Вже набралося 10 учасників на цей курс, подивитися, будь-ласка, чи є можливість його викупити. Дякую)Доброго дня. На даний монент нема моживості викупити курс. Не достатньо учасників. Придбаний стоїть, бо часто хтось заявляє, що має курс, модератор створює складчину а організатор не бере. Я записала собі, якщо з'явиться можливість то організую. Можливо хтось має, та організує. Або треба чекати більше учасників
Добрий день на який курс?Добрий день! Вже набралося 10 учасників на цей курс, подивитися, будь-ласка, чи є можливість його викупити. Дякую)
поки зайнятий. але скоро подивлюся. спасибі що заявку залишилиГотова оплатити, але нема відповіді
Высшее Я. Тариф Silver (Татьяна Румянцева) - Спільні покупки
Высшая версия тебя имеет все то, о чем ты пока только мечтаешь Можно идти к ней всю жизнь. А можно СТАТЬ ею за короткий срок, если у тебя есть СИСТЕМА Ты можешь не осознавать,что вся твоя жизнь - это набор разных версий тебя самой. И если ты хочешь получить самые высокие результаты, о которых...skladchina-ua.com
Доброго дня потрібно щоб у складчини з'явився організаторДоброго дня.Записалася у список, написала що готова сплатити. Складчина зі статусом " придбана".Чекаю на відповідь як та куди сплачувати?
я 50 разів відповідав на подібні питання тільки в цьому розділі. будь ласка прочитайте мої відповіді вище.Вкус, мастерство, продукт. Тариф Стандарт (Александр Медведев)
Я правильно розумію, що цей курс ще не викуплений і буде тоді коли набереться певна кількість учасників?
доброго дня, сюди пишіть https://skladchina-ua.com/threads/Будь-ласка-організуйте-спільну-покупку.62/page-3доброго дня, скажіть будьласка, чи можна організувати складчину ось на цей курс? -
З того що тут в темі написано зрозуміло лише що "я вже раз 20 тут написав, що беру нові складчини раз на тиждень". В тій скаладчині про яку я запитувала перша заявка була 10 жовтня і моя була 19 жовтня. От і намагаюся зрозуміти чи буде там щось чи ні. Бо ще через 10 днів це буде просто не актуально. У автора стартує цей курс 10 листопада.я 50 разів відповідав на подібні питання тільки в цьому розділі. будь ласка прочитайте мої відповіді вище.
Варіантів може бути дуже багато...це не останній потік автора. Потрібно просто написати і чекати. Якщо хочете прискорити процес, то покличте ще учасників, тоді точно буде організатор. я скоро подивлюся нові заявки для організації.З того що тут в темі написано зрозуміло лише що "я вже раз 20 тут написав, що беру нові складчини раз на тиждень". В тій скаладчині про яку я запитувала перша заявка була 10 жовтня і моя була 19 жовтня. От і намагаюся зрозуміти чи буде там щось чи ні. Бо ще через 10 днів це буде просто не актуально. У автора стартує цей курс 10 листопада.
Доброго дня! Більшість складчин беремо, коли один учасник.Доброго дня! Яка ймовірність отримати матеріали, якщо я єдина, хто готова оплатити?
Дякую, чекатиму на Ваше повідомленняпоки зайнятий. але скоро подивлюся. спасибі що заявку залишили
Доброго дня. немає реквізитів тому що немає організатора.Доброго дня.
Підскажіть, будь ласка, чому немає кнопки "Requisites", хоч курс "Придбаний" (фото 1,3) і немає кнопки "Покинути"(фото 2)?
Дякую
Доброго дня Я відповідав вже сотні разів на це. У мене всього 2 руки. Мені зараз треба видати кілька десятків курсів. Як виконаю цю роботу, то подивлюся нові заявки. Форум зростає і нові заявки ми швидше обробляємо.Доброго дня всім!
Цікавить курс:
[NaukRoom] Вітаміни: Пакет Базовий (Олександр Коляда) Автор теми Gadzhi Дата початку Лют 4, 2023
розміщений в лютому,
з березня - "Lola New member" Бер 14, 2023 - Готова оплатит".
Учасників: 10 з 13
Організатор: Відсутній - досі! Тобто можно чекати роками і нічого) Нікого не звинувачую - лише про організацію
Поставити питання - Спільні покупки
написали уже несколько раз. прошло 2 недели , реакции нет. Угу напишите что вы 50 раз уже ответили. напишите в службу поддержки пжлskladchina-ua.com
Як я розумію, що нема ні організатора, ні курса?
Дякую!
Доброго дня! Більшість складчин беремо, коли один учасник.